Alaplı İlçesine bağlı Aşağıdoğancılar ve Tekke mahallesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Nuri Tekin, bölge halkının 18 yıllık doğalgaz özlemini sona erdirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. 
Kısa süre önce yapılan referandum ile köy statüsünden mahalle statüsüne giren Tekke mahallesinde beraberinde kalabalık bir partili grubu ile 31 Mart seçimleri için destek isteyen ve kapı kapı gezen Tekin,  doğalgaza kavuşan yöre hakkının sıcak ilgisi ile karşılandı. 
Tekin burada yaptığı konuşmasında, “Girişmelerimiz sonucu buradaki vatandaşımızın sıcak yuvasına doğalgazı verdik. Odun ve kömür telaşından kurtardık. Halkın gönlünden bizleri kimse koparamaz. Gittiğimiz heryerde gerek seçim çalışmalarımıza gösterilen katılım, gerekse halkımızın gösterdiği teveccüh bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Halkımızın sofrasında aşını birlikte paylaşıyoruz. Evinde olmayan, bağ, bahçesinde olan vatandaşların yanına kadar gidip halini hatrını soruyoruz. Bu seçim süreci güzel ilgi ve alaka ile karşılaşıyoruz. Buda bizi ziyadesi ile mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi