Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü, 2023-2024 sezonunda Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele edecek olan kadın futbol takımı kadrosuna dahil ettiği 3 oyuncu için imza töreni düzenledi.
Kdz.Ereğli Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen imza törenine, Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, As Başkan Muhammet Ali Ateş, Kulüp Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal, Kadın Futbol Takımı Sorumlusu Cansu Yılmaz, Basın ve Kültür Danışmanı Aykut Ateş ile futbolcular katıldı.

EFLATUN BEYAZLILAR 3 KADIN FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALADI
Kdz.Ereğli Belediyespor, transfer çalışmalarında anlaşma sağladığı ABD’li oyuncular Alice Elizabeth Walker (Orta Saha), Trista Celine Seara (Sağ Kanat) ve Azerbaycan Milli Takım Oyuncusu Coşqune Aliyeva (Forvet) için imza töreni düzenledi.

KADIN TAKIMIMIZLA HEYECANLI GÜNLER GEÇİRECEĞİMİZE TÜM KALBİMİZLE İNANIYORUZ
İmza töreninde konuşan Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık;
“Kadın Futbol Takımımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Amerika’dan ve Azerbaycan’dan gelen futbolcularımızla anlaşma sağlandı ve imza törenindeyiz. Kadın Futbol Ligi’nde fikstür çekildi ve ilk maçımızı 27 Ağustos günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağız.İlerleyen tarihlerde Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi büyük takımları şehrimizde ağırlayacağız. Kadın Futbol Takımımızla heyecanlı günler geçireceğimize tüm kalbimizle inanıyoruz“dedi.

İmza töreni, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

(Haber – Ercan Aygün)