Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınacak 2 bin işçi için kura çekimi gerçekleştirilecek. Bugün Site Kapalı Spor Salonu’nda Zonguldak için 1500 madencinin kurası çekilecek. Kura çekimi öncesinde çalışmaları yerinde incelemek üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan yardımcısı Abdullah Tancan Zonguldak'a geldi. Bakan Tancan Site Spor Salonu’nda kura öncesi yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Bakan Yardımcısı Tancan’a Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, TTKK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa  Çağlayan da eşlik etti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan yardımcısı Abdullah Tancan Zonguldak Maden Müzesi’ni de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
MUSTAFA ÇAĞLAYAN AÇIKLAMADA BULUNDU
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan yardımcısı Abdullah Tancan’ın Zonguldak ziyareti ile ilgili şunları söyledi: "Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize müjde olarak açıkladığı TTK'ya 2000 İşçi alımı kura çekimi için şehrimize teşrif eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan yardımcımız Sn. Abdullah Tancan, Sn.Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel müdürümüz Sn.Muharrem Kiraz ve heyetimiz ile birlikte yarın Şehrimize teşrif edecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn.Alparslan Bayraktar'ın programları öncesi Maden Müzesi ve kura çekiminin gerçekleşeceği Site kapalı spor salonunda incelemelerde bulunduk."

Kaynak: HABER MERKEZİ