Gazetecilerin yerel seçimlere hazırlık süreci ile ilgili sorusunu cevaplandıran Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, "Seçimleri alamadığımız Çaycuma'da, Devrek'te, Alaplı'da ve Ereğli'de seçimleri alacağımız konusunda kendimize güveniyoruz" dedi.

Belediye Başkan adaylıkları konusunda sürecin genel merkez tarafından belirlendiğini ve teşkilatlarca çalışmaların devam ettiğini ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu şunları söyledi;

BİRÇOK ADAY ADAYIMIZ VAR VE ANKETLER YAPILIYOR

"Belediye Başkan Adaylık süreci ile ilgili   genel merkezimiz en son bir çizelge açıkladı. Bu çizelge çerçevesinde şu anda bütün çalışmalarımızı, teşkilatlar yürütüyor. Çaycuma'sı, Ereğli'si, Alaplısı, Zonguldak'ı, Alaplı'sı, Kilimli'si ve Kozlu'su, hepsinde aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Tabii ki burada bizim alamadığımız ilçeler vardı. Biz  aynı şekilde Ereğli'de bu sefer seçimi alacağımız konusunda tamamen kendimize güveniyoruz. Bununla beraber Çaycuma'da aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Devrek'te de aynı şekilde bütün ilçelerde biz AK Parti saflarına kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Birçok aday adayımız var. Onların üzerinde genel merkezimiz de şu anda çalışma yapıyor. Anketler yapılıyor şu anda. Ama şunu bilin. AK Parti olarak bizler iki bin yirmi dört yerel seçimlerinde Zonguldak'ın her köşesinde, belde ilçesinde ve ilinde AK Parti'nin belediye başkanlarının bayrakları dalgalanacak. Muhalefetin içerisindeki sıkıntıları önce kendi içindeki sıklıkları çözsünler. Onların gündeminde şu anda belediye başkanlığı yok. Onların gündeminde kendi iç meseleleri var. Bizler AK Parti olarak birlik beraberlik içinde, bütünlük içinde Devam ediyoruz" 
 

Kaynak: Ercan Demir