AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez, Kozlu ve Kilimli'ye bağlı köy muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.  Zonguldak Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve köy muhtarları katıldı.  

 Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan toplantı ile ilgili olarak;
“Köy ve mahallelerin idaresinde, Devlet ve vatandaş arasında köprü olan Kilimli, Kozlu ve Merkeze bağlı köylerimizin değerli Muhtarları ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledik. Bizlerde sorunların giderilmesi ve istek ve arzuların karşılanması noktasında her zaman olduğu gibi destek ve hizmetlerimizin #Türkiyeyüzyılı'nda daha güçlü bir şekilde devam edeceğini değerli Muhtarlarımıza bildirdik” dedi.  Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise;
“Kilimli, Kozlu ve Merkeze bağlı köylerimizin değerli muhtarları ile buluştuk. Yerel yönetimlerin yapı taşı olan muhtarlarımız, belediyelerimizin en büyük yardımcılarıdır. #TürkiyeYüzyılı’nda da destek ve hizmetlerimiz etkin ve verimli bir şekilde devam edecektir. 

(Haber- Seda Fidan)