Ve AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı için bugün sandık kurulacak. 
AK Parti İl Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in nezaretinde yapılacak temayüle adaylar: Abdullah Püren, Aziz Aydoğdu, Deniz Kavraz, Kemal Aydın, Murat Kulaç, Ömer Erbay, Yusuf Ataman ve Yusuf Gülay davet edildi.
Partililer kurulacak olan sandıklarda aynı anda 3 adayın ismini yazarak zarfa atacaklar. Ve bu zarflar tabi ki genel merkezde açılacak.
Ve son karar genel merkez tarafından bu 8 isim içinden verilecek
Tabi ki bu 8 isim içinden sadece biri aday olarak gösterilecek
Bilindiği gibi AK Parti kongrelerinin genel kuralı tek aday olmasıdır
Ne diyelim hayırlısı olsun

**

ÖLÜM SAYISINDA SEVİNDİREN DÜŞÜŞ

Türkiye’de her geçen yıl trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşların oranındı ciddi bir düşüş yaşanıyor.
Tabi ki bu çok sevindirici bir gelişme çünkü bu sayede Türkiye'de trafik canavarına artık ‘dur' deniliyor. 
Son yıllarda devreye alınan emniyetli otoyol projeleri ve bağlayıcı görevi üstlenen köprüler ile kaza oranları kontrol altına alınırken ölüm ve yaralanmalarda azalma rakamlara da yansımış durumda.
Özellikle Ramazan ve Kurban bayramlarında ülkemiz genelinde meydana gelen Trafik kazalar sonucu yüzlerce vatandaşımız vefat ederken bir o kadar da kişi yaralanıyordu.
Türkiye'de bayram sevincini acıya çeviren trafik canavarına artık ‘dur' deniyor. Son yıllarda devreye alınan emniyetli otoyol projeleri ve bağlayıcı görevi üstlenen köprüler ile kaza oranları kontrol altına alınırken ölüm ve yaralanmalarda azalma görülüyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Son 7 ayda geçen yıla göre ölüm sayısı 342 azalma olduğunu söylemesi bizleri gerçekten mutlu etti.
Çünkü hayatın kaybedenler rakam değil hepsi birer can
Ölüm oranları 100 binde 9,5'ten, 100 binde 6'ya gerilemiş durumda.. Son 7 ayda geçen yıla göre azalan ölüm sayısı 342. Yani nüfusu artıyor, ehliyet artıyor, araç artıyor, 7 bin 500 olan 2016 yılındaki, 2015 yılındaki ölüm sayısı, 5 bin 473'e düşerken 2019 yılı sonunda 2 bin 57, şimdi bir 342 de.
7 ayda müthiş bir azalma var
Keşke hiç ölüm olmasın en büyük temennimiz budur ama ölüm oranları en aza indirmek sevindirici değil de nedir

**

BAYRAMDA DERİ KRİZİ..

Bayramda Deri Krizi başlığı biraz tuhaf gelmiş olabilir
Ancak bunu Kurban kesenler daha iyi bilir
Çünkü gerçekten Kurban bayramında bir deri krizi yaşandı
Hem de nasıl
Daha önceki yılarda kurban kesenler hangisine derisini vereyim diye tercih etmek zorunda kalırken bu sene kurban derisi toplanmaması, ya da çok az sayıda kişi yada kurumun deri toplaması nedeniyle kurban kesen vatandaşlar deriyi nereye vereyim diye bir arayış içine girdiler.
Kurban kesenlerin büyük bir çoğunluğu derneklerine ya da yardım kuruluşlarına derilerini kendisi getirerek teslim ederken bir çoğu da çaktırmadan kuytu köşelerde derileri toprağa gömmek zorunda kaldılar.
Ne yapsalardı 
Verecek yer bulamayınca çareyi böyle buldular.
Haksızda değillerdi yani
Bu sene neden böyle olduğu konusunda ise kimsenin bir fikri yok