Yerel seçim tarihinin yaklaşması ile adayların belirlenmesi adına siyasi partilerde çalışmalara hız verildi. AK Parti'de Zonguldak Belediye Başkan adayı kesin gözüyle bakılan Selim Alan'a iki isim rakip mi çıkıyor?Eski Milletvekili Özcan Ulupınar'ın da aday olabileceği kamuoyunda konuşulurken, Ankara kulislerinden gelen bilgiye göre, Ak Parti 4. sıra Milletvekili adayı ve ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'na da Genel Merkezden Belediye Başkan adaylığı teklifi sunulduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak merkezde  neden başkan adaylarının çıkmadığını sorduğu ve bu durumdan rahatsız olduğu belirtildi. Kamuoyu Tıskaoğlu'na Zonguldak Belediye Başkan adaylığı sunuldu mu? Sunuldu ise kabul edip etmeyeceğini merak ediyor.

"CUMHURBAŞKANIM GÖREV VERİRSE KAÇMAM"
Hatırlanacağı üzere Nejdet Tıskaoğlu'nun Zonguldak,Kilimli ve Çaycuma Belediye Başkan adaylığına ismi geçmiş ardından yaptığı açıklamada,"Belediye Başkanlığını düşünmüyorum.Her zaman partime katkı verdim,vermeye devam edeceğim.Sayın Cumhurbaşkanım bir görev verirse kaçmam.Ancak üç belediye başkanımız güzel çalışmalar yapıyor ve başarılılar. "ifadelerini kullanmıştı.Diğer yandan,Tıskaoğlu'na Zonguldak Belediye Başkan adaylığı teklifinin götürüldüğü şehirde heyecan yarattı.
 

Kaynak: Haber Merkezi