AK Parti İnağzı Mahallesi'nde miting proğramı düzenledi. İnağzı Parkı'nda toplanan yüzlerce mahalle sakini  mitinge yoğun bir katılım gösterdi ve AK Parti bayraklarını sallayarak coşkuya ortak oldular.

AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Beycuma belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci ile çok sayıda yönetici katıldı.


HÜSEYİN YILDIZ: 14 MAYIS'TA HALKIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ

İlk konuşmayı Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız yaptı. 
Merkez ilçe Başkanı Yıldız  yaptığı konuşmada, İnağzı halkını selamlayarak, halktan 14 Mayıs adına destek istedi.


VURAL KUNDAKÇIOĞLU: BU SEÇİM YERLİ VE MİLLİ OLANLARLA OLMAYANLARIN SEÇİMİDİR

İkinci konuşmayı ise Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu yaptı. Kundakçıoğlu, konuşmasında tarihi bir seçim yaşadıklarını söyleyerek, "Bu seçim yerli ve milli olanlarla olamayanların seçimidir. Yerli milli savunma sanayimizdir. Yerli doğalgazdır. Yurt dışında libya, Suriye ve Irak' da bayrağımızı dalgalandırmaktır."  dedi.
Kundakçıoğlu muhalefet partilileri için PKK işbirlikçisi olduğunu ifade ederek, bu durumun unutulmaması gerektiğini vurguladı.

SELİM ALAN: BUNLAR 300 MİLYAR DOLARA VATANI SATARLAR..

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan konuşmasında, İnağzı halkını selamlayarak, İnağzı şanslı mahalle, iki meclis üyemiz var, bugün miting yaptığımız spor ve oyun parkını iyi ki yapmışız. Üç bin ton  asfalt döktük, beton ve parke yol yaptık. Alt yapı ve üst yapı bir Çok çalışmayı hayata geçirdik. Zonguldak Belediyesi İnağzı ve Bağlık mahalle arası bağlantı yolunu yapacağız. Şimdilik yama önce alt yapı sonra yeniden sıfır asfalt dökeceğiz." dedi.

Başkan Alan,  "Tüm bu yapılan bu başarılı eserlerin yegane destekçimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

CHP'Yİ ELEŞTİRDİ

Selim Alan, "Tam 21.yüzyılda Cumhurbaşkanımız ülkemize tam 537 milyar dolar getirdi. Bunlar 300 milyar getireceğiz diyor. Bunlar ancak satar"  ifadesinde bulundu. 
Selim Alan ayrıca Zonguldak'ta Meydan yapacağım diyen BB başkanı Ekrem imamoğlu'na da sert tepki göstererek, "Senin genel başkanının döneminde 9 yıl Zonguldak Belediyesi Cumhuriyet Halk partisi'ndeydi neden o zaman yapılmadı şimdi söylüyorlar ayrıca kolunda bir milyonluk saatte 30.000 kişiyi işten atmış birisi olarak hangi yüzle işçi bayramına katılarak konuşma yapıyor" ifadesini kullandı.


MUAMMER AVCI; SON 20 YILDA 80 YILDA YAPILAMAYAN HİZMETLER YAPILDI..

AK Parti birinci sıra Milletvekili birinci sıra adayı Muammer Avcı da  konuşmasında  önce İnağzı halkını selamlayarak , "Çok sevgili mahallem diyerek, sözlerine başladı ve  "Beş milletvekili adayıyız. Beş vekil  adayı olarak çalışıyoruz. Ha birinci sıra veya beşinci sıra hiç fark etmez. Tüm Zonguldak'ı geziyoruz, ziyaretler yapıyoruz. Halkımıza neler yaptığımızı neler yapacaklarımıza kadar tüm detayları anlatıyoruz." dedi .
Avcı, Erdoğan öncesi ve sonrası yirmi yıllık iktidar süresince yapılanlardan kısaca ifade etti. Duble yollardan bahseden Avcı,  "Yirmi yıl önce 6000 km. Duble yol vardı. Bugün ise 30 000 km duble yolumuz var. Zonguldak son yirmi yılda muhteşem milyarlarca yatırım aldı. Zonguldak duble yolu, viyadükler, tüneller, ana yıllar, sıcak asfalt ve devamında sahil yolumuz Bugün ana yollarımız bitiyor.  Yeni yollarımız yapılıyor. Yollarımız ve tünellerimiz ile Zonguldak' a yol medeniyeti  geliyor. Sahil yolunda birinci etap, Kilimli bitti, şimdi ikinci etap devam ediyor ve üçüncü etap ise bizleri Filyos'a bağlayacak." dedi.

Avcı, sahil yolunun son durumu hakkında bilgi verdi. İşsiz gençlerimiz için istihdam sorunu var mı? Var. Cumhurbaşkanımız Zonguldak' ta yerli doğal gazımız açıldı. Bugün on milyon metreküp doğal gaz sisteme verildi. Yakın da Zonguldak' ta günde kırk milyon metreküp günde ana iletim hattına vereceğiz. Gelecek yüzyılda Zonguldak enerji üssü Zonguldak diyeceğiz." 

Avcı, ekonomiden de bahsederek sadece savunma sanayinde yüzde yirmi olan yerlilik, bugün yüzde yetmişbeşe çıktığını ifade etti ve "Daha da artacak" dedi.

Avcı "Sondaj gemilerimiz artık bizim kendi malımız. Kendi sondajınızı kendimiz yaparak, yeraltı zenginliğimizi ortaya çıkartacağız" dedi.

Avcı, son olarak muhalefet partilerinin, ittifakının terör örgütleri ile olan ilişkileri hakkında önemli bilgilendirmede bulundu. 

Avcı; "Zonguldak in terör ile mücadele de 171 şehidimiz var. Benim Zonguldak' ım ve İnağzı mahallem bunlara  karşın çok sert tepkiyi verecektir" diyerek Cumhurbaşkanı ile yaptıgı telefon konuşmasından detaylarla bahsetti. Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletti beş vekil çıkartacağını vurguladı. 


MUSTAFA ÇAĞLAYAN: HALKIMIZ SÖZ VERİP SÖZÜNÜ TUTANLARLA SÖZ VERİP DE SÖZLERİNİ TUTMAYANLARA ÇOK İYİ AYIRT EDECEKTİR

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, "Söz verip sözünü yapanlarla mı , yol alacaksınız, yoksa söz verip yapmayanlara yol alacaksınız. Bugün biz 2000 işçi alacak dedik. Alıyoruz. Geçmişte kurumu kimler kapattı, araştırın ve soruşturun. 14 Mayıs'a kadar çok çok çalışacağız. Bir Mayıs'ı bizler bayram ilan ettik. Cumhurbaşkanımız ilan etti" dedi

Çağlayan, CHP mitinginden de bahsederek, Zonguldak ' a meydan yapacağız sözünün de koskocaman bir yalan olduğunu vurguladı.

"Milletimiz yapan ile yapmayanı mutlaka ayırt edecektir. Milletimize güveniyoruz" diyen Çağlayan , CHP'nin LGBT politikasını eleştirerek, "Türk milletinin aile yapısı ile kimse oynayamaz ". dedi.

Çağlayan konuşmasında, "Milletvekillerimize sahip çıkın, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkın" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz