Zonguldak’ta çok ilginç bir seçim çalışmasına imza atıldı.

AK Parti Zonguldak’ta 19 Mart’ta saat 19’da 19 Mahallede aynı anda seçim çalışması gerçekleştirdi.

Tam saha pres olarak algılanan bu seçim çalışması oldukça ilgi uyandırdı.

-AK Parti Milletvekili Polat Türkmen: Terakki Mahallesi,

-AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu: Karaelmas Mahallesi

-AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar: Mithatpaşa Mahallesi

-AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: İnagzı Mahallesi

-AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan: Bahçelievler Mahallesi,

-AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan: Yeşilmahalle,

Eski milletvekilleri Ali Uzun-Hüseyin Özbakır: Ontemmuz Mahallesi

’den

başlayarak tüm mahalleler ziyaret edildi.

AK Parti Zonguldak merkezde 19 mahallede adeta tam saha pres yaparak bu seçimde Zonguldak’ı ne kadar istekli olduğunu anlatıyor.

AK Parti, 19 Mart Salı akşamı 19 mahallede eş zamanlı yaptığı programlarla birlikte yüzlere hatta binlerce seçmene ulaşıldı. Mahalle sakinlerine AK Partili isimler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettiler destek istediler.

AK Parti’nin bu kararlı duruşu kamuoyunca yakında takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN EREĞLİ MİTİNGİ..

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da dün (Salı) güzel ilçemiz Ereğli’ye halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Zonguldak mitingine kıyasla Ereğli’de daha fazla kişi izledi. Zonguldak mitinginin iki katı kalabalık vardı.

Bilindiği gibi 24 Haziran seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan Ereğli’de miting düzenleyerek halka hitap etmişti. Zonguldak’ın en büyük ilçesi olan Ereğli’den, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili sıralaması nedeniyle büyük bir sıkıntı meydana gelmiş ve Ereğli kaybedilmek üzereydi. AK Parti Ereğli’de desteğini kaybetmek üzereyken imdada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yetişmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak’ta gündüz düzenlediği mitingin ardından gece mitingini de Ereğli’de düzenleyerek yine binlerce Ereğliliye hitap etmişti ve “Milletvekiliniz yok diye üzülmeyin. Sizin milletvekiliniz benim” demişti.

Evet Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu mitingi sonrasında AK Parti Ereğli’de büyük bir destek alarak Zonguldak’ta 3 milletvekili çıkartmıştı.

AK parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’da sık sık soluğu Ereğli’de alarak ziyaretler yapıyordu.. Son zamanlarda hep Ereğli ve Alaplı bölgesinde seçim gezilerine katılmıştı.

Ve son olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan Ereğli’de miting yaparak belediye Başkan Adayı Erol şahin’e destek istedi ve projelerini kefili oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu son ziyareti Ereğli’de büyük bir coşku ve heyecana sebep oldu.

Bu düzenlene miting Ereğli’de seçimlerin kazanılmasıyla sonuçlanacak gibi gözüküyor.

Malum AK Parti mevcut belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı tekrar aday göstermeyince gemiyi terk ederek BBP’ye geçmiş ve BBP’ni adayı olmuştu. Ayrıca bir önceki Belediye Başkanı Halel Posbıyık’ta CHP adayı olarak seçimlerde yarışıyor. Kısacası Erol Şahin’in işi hiçte kolay değildi ve Erol Şahin’e Cumhurbaşkanı mitingi büyük bir moral ve destek oldu. 

EREĞLİ’DE 1000 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erdemir’in ek tesis kurarak 1000 kişilik daha istihdam sağlayacak müjdesi Ereğli’de doping etkisi yapacak.

Erol Şahin artık vatandaşlara karşı daha özgüvenli bir şekilde genel başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteğini de arkasına alarak çalışmalarına yoğunluk verecek. Erol Şahin yelkeni rüzgarla dolmuş şekilde ilerlemeye devam edecek.

Nasıl ki Zonguldak’ta TTK’ya işçi alımı doping olduysa aynı şekilde Erdemir’in istihdam müjdesi de elbette Ereğli’de de aynı etkiyi gösterecektir.

Bun tahmin etmek hiçte zor değil

Kısacası 

AK Parti 31 Mart seçimlerinde tüm saha pres uygulayarak bu seçimleri almak istiyor. 

Bakalım vatandaş ne düşünüyor bunu da seçimlerde göreceğiz