Mutlaka sizlerde televizyonlarda ya da gazetelerde görüyorsunuzdur; kendi öz kızına cinsel istismarda bulunan babaları. Aklım hayalim durdu anlamlandıramıyorum; kelimelerim kifayetsiz kalıyor bugün. Nasıl olur diye düşünüyorum; inanın işin içinden çıkamıyorum. Bu kadar mı kötü bu dünya; yoksa bizler tüm suçu dünyaya mı atıyoruz?

Sizler yorum yapabiliyor musunuz? Bir insan kendi öz kızına nasıl cinsel istismarda bulunabilir… Yemin ederim nutkum tutuluyor, diyecek hiçbir şey bırakmadı bugün bende. Farkındasınızdır mutlaka; bu tarz haberler o kadar çok arttı ki ve üzülerek söylüyorum artmaya da devam edecek ne yazık ki.

RESMEN İNSANLIK AYIBI!

Ben böyle bir insanlığı, böyle bir dünyayı kabul edemiyorum. Arkadaş zaten güven olgusunu hayatımıza yerleştirmekte bin bir sıkıntı çekerken şahit olduğumuz olaylara bak. Bizler daha annenin babanın çocuğuna uyguladığı şiddete karşı çıkarken ona karşı bir şeyler yazıp kendimizce durumun yanlış olduğunu aktarmaya çalışırken cinsel istismar çıkıyor karşımıza.

CİNSEL İSTİSMAR NEDİR?

Kendi kanından kendi çocuğuna bir insan ( özür diliyorum tüm insanlardan) nasıl istismarda, tacizde bulunabilir?

NE ZAMAN KİRLENDİ BU KADAR DÜNYA…

Ben utanıyorum, yazı yazmaya bile utanıyorum. Bugün bırakın yazı yazmayı; konuşmaya ve hatta abartmıyorum nefes almaya bile utanıyorum. 

Kusuruma bakmayın; daha fazla bir şey diyecek ne gücüm ne de nefesim var.

YAZIKLAR OLSUN!!!