Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip Corona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında Alaplı Belediyesi, çocuk parkları ve park alanlarında dezenfekte ve ilaçlama çalışması başlattı.

Alaplı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 10 kişi ve 2 araç ile kurulan özel ekipler, ilçe merkezi ve mahallerde bulunan çocuk parkları, başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak kullandığı sahil parktaki oturma alanları dezenfekte ediliyor.

Ayrıca özel ekipler, Camilerde Cuma namazı öncesi dezenfekte çalışması yapacağı bildirildi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Sahil parkta devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, “Belediye bünyesinde oluşturduğumuz ekiplerimiz, İlçe merkezi ve mahallelerimizde bulunan çocuk parkları ve ortak yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın sağlığı birinci önceliğimizdir. İlçemizde Koronavirüs salgınına karşı gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın farkındalığını artıran çalışmalarımızı da hızlandırdık. İnanıyorum ki, tam bir iş birliği ve dayanışma ruhuyla bu tehlikeyi bertaraf edeceğiz. Tüm halkımıza sağlıklı günler dilerim."

Editör: Haber Merkezi