Ereğli'ye Özel İdare olarak bu dönem çok güzel ve başarılı hizmetler yaptıklarını ve bu hizmetlerini sürdürmek istediğini ifade eden Ali Kemal Karaca bir hafta içerisinde Adaylık başvurusunda bulunacağını belirterek şunları söyledi:

ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPTIK BU BAŞARIMIZI TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM

"Aday adayıyım şu anda. Adaylık başvurusunda bulunacağım. Bu dönem çok güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmaları devam ettirmek istiyoruz. Onun için aday adayıyım. Bir hafta içerisinde başvuracağım. 
Bu 5 yıllık dönemde biz özel idare olarak çok başarılı olduğumuzu söylüyorum ve seçimlerde biz bunu gösterdik. 
Ereğli'de yüzde 72 oy oranımız var. Bunu daha da yukarılara çıkaracağız. Özel İdare olarak çok güzel hizmetler yaptık Başarılı hizmetler yaptık. Başarımızın sonucunu da  seçimlerde aldık.  bunu bundan sonra taçlandırmak istiyorum"


HALİL POSBIYIK'IN FESTİVALDEN BAŞKA HİÇ BİR HİZMETİNİ GÖREMEDİK. AK PARTİ OLARAK BU DÖNEM SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

Yerel seçimlerde belediye başkanlığı seçimleri konusunda AK Parti olarak iddialı olduklarını belirten Ali Kemal Karaca şunları söyledi:

"Ereğli'de Belediye başkanlığını almak için var gücümüzle çalışıyoruz ve Ereğli'yi alacağımıza kesinlikle inanıyorum. Bunu ben Ereğli'de görüyorum. İnşallah çok iyi, donanımlı bir adayla beraber Ereğli'de belediye seçimlerini alacağız. Halil Posbıyık 5 yılda festavden başka hiç bir şey yapmadı. Hiç bir hizmetini göremedik. Sadece bir festivalle övünüyor. Onun için  biz Ereğli Belediyesini rahat bir şekilde alacağımıza inanıyorum" dedi.
 

Kaynak: Ercan Demir