Çeteye yardım ve yataklık etmekten yerel mahkemeden ceza alan ve halen yargılanması devam eden, ahlaksız, aşağılık yayınları ile kamuoyunun midesini bulandıran Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ, Yeni Adım’ın kendisini eleştiren yayınlarına engel olabilmek amacı ile yeni bir “ahlaksız senaryo” üreterek köşe yazısına taşıdı.

Erdoğan Demir ve çalışanlarını hedef haline getirmek üzere kendi hayallerinden kurgu yaparak hazırladığı bu ahlaksız senaryo ile ilgili olarak Erdoğan Demir’in görüşlerini aldık.

Kısa ve net yanıtını aynen yayınlıyoruz.

“ Ali Rıza Tığ’ı telefon ederek ofisime davet etmedim, ofisime hiç gelmemiştir. Her zamanki gibi yalan söylüyor. Bu çirkin ve ahlaksız senaryoyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Böylesine aşağılık bir yayın karşısında söyleyecek söz bulamıyorum. Yazdıklarını ispat etmekle yükümlüdür. Avukatlarıma talimat verdim, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu, ayrıca 100 bin liralık tazminat davası açıldı. Yeni Adım çalışanları da ayrı ayrı yasal haklarını kullanacaklar. Bu çirkin, aşağılık iftiranın hesabını yargı huzurunda verecektir.”

Aslında en doğrusu bu değil mi?..

Gazeteci görünümlü çete tetikçisi Ali Rıza Tığ’ın hakkından ancak adalet gelir.

***

Çete tetikçisi, vibratör meraklısı Ali Rıza Tığ’ın “vibratör meraklısı” başlıklı bir köşe yazısı yazarak, aklınca Yeni Adım’ın yayınlarını engellemek, kamuoyunda Sayın Erdoğan Demir ve personeli hakkında olumsuz algı oluşturmak ve kendisine yönelik eleştirilerin hıncını alabilmek adına böylesine “kendine yakışan”, kendi “hayallerine” yakışan kötü bir senaryo ile okurun karşısına çıkması nasıl bir çirkefin, nasıl bir bataklığın içinde bulunduğunu da açıkça gösteriyor.

Hayal gücü tavan yapmış durumda…

Dosya kapağının “mavi” oluşuna değin herşeyi düşünmüş…

Bir yandan Erdoğan Demir’i, bir yandan da Demir Medya personelini karalamaya kalkışmış !

Alemi saf, kendini kurnaz yerine koyup, böyle bir senaryo ile kafaları karıştırmaya çalışmış !

***

Vibratör ve benzeri cinsel içerikli kelimeleri ağzından düşürmeyen Ali Rıza Tığ’dır…

Aynı yazıda hiç utanmadan, hiç sıkılmadan beyin kanamasından ölümüne sebebiyet verdiği GMS eski Genel Sekreteri Hakkı Arslan hakkındaki iddiaları tekrarlayan yine Ali Rıza Tığ’dan başkası değildir.

Cinsel içerikli yazılara özel merakı olan, hemen her yazısında cinsel içerikli kelimeler kullanan, masturbasyon, viagra, ginseng,vibratör ve benzeri kelimeleri kullanmadan yazı yazamayan kendisidir.

İnsanların özel hayatını, aile mahremiyetini deşifre etmeye çalışarak, şantaj ve tehditle para kazanmaya çalışan da Ali Rıza Tığ isimli çete tetikçisidir.

***

Esasen, bu Ali Rıza Tığ isimli çete tetikçisinin, hayal gücünü kullanarak, zorlama senaryolar yazmasına gerek yok…

Gerçek hayattan alınmış senaryolarla okurların karşısına çıkabilir.

Mesela, “Matbaacı Yunus”un öyküsünü yazabilir.

Mesela, Devrek Çınar Otel’de 101 nolu odanın esrarını gündeme getirebilir.

Devrekli bir doktorun 40 bin lirayı neyin karşılığında, kime verdiğini de yazabilir.

Bunlar öyle düzmece değil, gerçek hayattan alınmış hikayelerdir.

Yaz Ali Rıza yaz !..

Yaz “gazeteci” yaz !..

Yaz çete tetikçisi yaz!..

Hayal gücünü zorlama…

Gerçek yaşamdan senaryolar yaz.

İyi oku, iyi yaz!..

Göreceksin ki, “kendini” bulacaksın.