TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Ankaraspor - Nazilli maçının ardından şaibe iddialarıyla kasıp kavrulan Ankaraspor, Karacabey'in de hakkına girerek Play-Off'a katılmıştı. Play-Off'ta ligin en güçlü ekiplerinden 1461 Trabzon FK ile eşleşen Ankaraspor, tek maçlı eleme sisteminde olan karşılaşmada adeta bozguna uğradı.

Nazilli maçında kaleye bile gidemeyen Ankaraspor, Trabzon karşısında dakika 27'de öne geçse de Trabzon'un etkili ataklarıyla peş peşe bulduğu gollerle geriye düştü. İlhan Depe, Taha Can Velioğlu, Tarık Tekdal'ın golleriyle 4-1'lik skorla Play-Off'a veda eden Ankaraspor heyeti mağlubiyetin ardından sahada olaylar çıkarmaya çalışsa da başaramadı. 

77 ve 83. dakikalarda yediği gollerin ardından adeta çılgına dönen teknik direktör Olcay Şahan, yedek kulübesinden doğru agresif tavırlar sergileyerek sarı kart aldı. 

Nazilli Belediyespor maçında şike yaptıkları iddia edilen Ankaraspor'un 4-1'lik mağlubiyetle sahadan ayrılması Türk futbolseverler tarafından "Ankara Trabzon'da yemeye doyamadı" yorumlarına neden oldu.

Kaynak: Haber Merkezi