Beştepe'de yapılan iki görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından erken seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağı açıklanmıştı. Açıklanan bu tarihle birlikte siyasi partilerde olağan üstü bir hareketlilik başladı. Dün AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte bir röportajımız oldu. Röportajın detaylarını gazetemizde mevcut. Zeki Tosun erken seçim kararını olumlu sonuçları olduğunu belirterek piyasaların rahatladığını söyledi. AK Parti olarak seçimlere hazır olduklarının özellikle altını çizen Zeki Tosun,  milletvekilleri adaylıkları için anketlerin yapılmaya devam edildiğini söyledi. Bu da demek oluyor ki şu anki mevcut milletvekillerinin hiç birisinin tekrar aday olmak için yeri garanti değil.

Peki anketler ne diyor. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun bu konuyla ilgili detay vermedi. Sanıyorum kısa zamanda bu anket sonuçlarına göre AK Parti yeni milletvekili adaylarını belirleyecek.

Son sözü yine seçimler öncesinde de yine vatandaş söyleyecek.

Yani AK Parti’de adayları anketler belirleyecek

Zeki tosun’un açıklamasından çıkan sonuç bu şekilde

Şimdiden hayırlı olsun

Sanıyorum genel merkezde anket sonuçlarını dikkate alacaktır.

**

ADRESİMİZ DEĞİŞTİ!..

ARTIK “yeniadimgazetesi.com” DAYIZ 

Sloganımız neydi

“Her Yeni Adım Başlangıçtır”

Artık “demirmedya.net” değil

“yeniadimgazetesi.com”uz

Nasıl yani dediğinizi duyar gibi oluyoruz.

Tabii ki çatı kuruluşumuz Demir Medya’dır 

Bu çatı altında Yeni Adım Gazetesi, Kanal Z, Genç Radyo olara üç ayrı kuruluş olarak bulunuyoruz.

Kanal Z’nin Demir Medya bünyesine geçmesiyle birlikte “Yeni Adım Gazetesi” isimli olan internet haber sitemizin ismi değiştirilerek Demir Medya olarak değiştirilerek bugüne kadar devam etti. Ve bugün itibariyle artık internet sitemizin ismi “yeni Adım Gazetesi” olarak tekrar değiştirildi. Artık Demir Medya olarak değil, Yeni Adım Gazetesi olarak internet haber sitemiz yayın hayatına devam edecek.

Artık “demirmedya.net” sitesinden haberlerimizi değil, “yeniadimgazetesi.com” adresinden haberlerimiz takip edebileceksiniz.

(Demirmedya.net) sitesinde artık haberler atılmayacak ve dolayısıyla takip edemeyeceksiniz.

Yeni adresimiz adı üstünde

“yeniadimgazetesi.com”

Tüm kamuoyuna duyurulur.

**

DR.HASAN ÖZGÜR ÖZEN’E MİLLETVEKİLİĞİ ADAYLIĞI YAKIŞIR

Her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçim öncesinde de aday adaylıkları için hareketlenmeler başladı.

Bir önceki seçimde aday adaylığını açıklayan TBMM Stratejisti, Zonguldaklı bürokrat Dr. Hasan Özgür Özen, bu seçimde de yine aday adaylığı için göz kırptı bile. 41 yaşındaki siyaset adamı Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı başarılı çalışmalar aldığı proje ödülleri ve sözlük formatında hazırladığı Kuran meali kitabıyla kamuoyunda biliniyor. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Özen’in oğlu olan Dr. Hasan Özgür Özen, 10 yılı aşkın bir süre Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarının çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra 2010 yılında dönemin TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in takdiriyle TBMM’de görevine başlamıştı. Dr. Özen uzun yıllardır yürüttüğü Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekilliği görevinin yanı sıra, Parlamento Basın Mensupları Derneği Başkanlığı ve Ata Sporları Vakfı Denetleme Kurulu üyeliği görevlerini de halen sürdürüyor.

Ne diyelim yakışır kardeşime

**

GÜNÜN SÖZÜ: Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.