Düzce’de 11 yaşındaki bir çocuğun bisikletini çalan 3 kişi çaldıkları bisikletle akrobatik hareketler yaparak ortadan kayboldular. Bisikleti çalınan Yunus Emre Kılıç ise yaz tatiline bisikletsiz girmek zorunda kaldı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. 
Düzce’de Alemdar sokakta oturan 11 yaşındaki Yunus Emre Kılıç, evin önüne bıraktığı bisikleti, öğlen saatlerinde kimliği belirsiz üç kişi tarafından çalındı. Babası ile çöp attıktan sonra oturduğu apartmanın girişine bisikletini bırakan Yunus Emre Kılıç, daha sonra evde oyun oynamaya başladı. Bisikletinin çalındığını ise eve gelen babasının sorması üzerine fark eden 11 Yaşındaki çocuk ve babası etrafı aramalarına rağmen bisikleti bulamayınca çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye başladılar. Kimliği belirsiz üç kişi tarafından bisikletinin çalındığını fark eden Yunus Emre Kılıç ve babası Emin Kılıç daha sonra polisi aradılar. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 
Tam yaz tatili başlangıcında bisikleti çalınan Yunus Emre Kılıç, hırzılık olayını anlattı. 11 yaşındaki Kılıç; "Babamla birlikte çöp atmaya gittik. Sonra eve çıktım balkonda oyun oynuyordum. Sonra babam dışarıdan eve geldi bisikletin nerede diye sordu. Dışarıya çıktım baktım bisikletim yoktu. Arkadaşımın aldığını düşündüm önce ona sordum oda almadığını söyledi. Sonra kameralara baktık. Üç kişi bisikletimi çaldıklarını gördüm. Hemen polisleri aradık” dedi. 
Diğer taraftan bisikletin çalınma anı ise güvenlik kameralarına takıldı. Bir bisikletle gelen öncünün ardından gelen 2 kişi bisikleti apartman içerisinden aldıktan sonra apartmanın dışına çıkıyorlar. Ardından bisikleti alan bir kişi çaldığı bisikletle akrobatik hareketler yaparak diğer iki kişi ise bir başka bisikletle gözlerden kayboluyorlar. 
Polis hırsızlık olayı ile ilgili olarak çalışma başlattı. 

Editör: Haber Merkezi