Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi’nce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hakaret ettiği iddiasıyla ünlü sanatçı Ozan Arif hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.
Yapılan suç duyurusunun ardından açılan mahkeme sonuçlandı.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Sinan toprak yaptığı açıklamada, mahkemenim sonuçlandığını ve adaletin yerini bulduğunu belirterek şunları söyledi: “Milletinin, Devletinin, Cumhurun arkasında dik duran Sayın Devlet Bahçeli’ye, Ozan Arif Şirin tarafından yapılan hakaretin cezalandırılması ile ilgili bulunduğumuz Suç duyurusu sonuç verdi ve adalet yerini buldu. 

Her zaman milletinin, devletinin, seçilmişinin arkasında duran bir dernek olarak Sayın Devlet Bahçeli’ye yapılan bu hakareti kınıyor, asla haksızlıklara müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha belirtiyoruz. Hayırlı olsun. Biz davamızda devletimize ve milletimize faydası dokunan kişilerin hakarete maruz kalmasına asla razı olmuyoruz. İşte bu sebep ile  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye hakaret eden Ozan Arif şirin hakkında Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak şubesi olarak Zonguldak Cumhuriyet savcılığında yapmış olduğumuz suç duyuruda bulunmuştuk. Çok şükür adalet yerini buldu. Ozan Arif hakkında mahkemece 304 gün hapis cezası paraya çevrilerek 6080 TL para cezalandırması karar verildi” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi