Zonguldak'ın Asma Mahallesi'nde ikamet eden ve bölge halkına daimi yardımları dokunan Asma Mahallesi Muhtar Adayı Veysel Uzuner, henüz muhtar olmadan yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Uzuner'in bir beklentisi olmadan yaptığı bu çalışmalar Asma Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. 

2024 Yerel Seçimleri'nde Asma Mahallesi'ne yaptığı hizmetleri arttırmak için muhtar adayı olan Veysel Uzuner, mahallelerinde yaşayan ve engeli olan Çetin Tan'ın evinin önüne hastane ulaşımını kolaylaştırmak için köprü yaptı. Devlet imkanlarını kullanmadan yaptırılan köprü sayesinde Tan ailesinin senelerdir Asma Mahallesi Muhtarlığı'na başvurup yaptıramadığı sorun çözüme kavuşmuş oldu. 

Aynı zamanda doğal gaz işi yapan ve tadilat işlerinde de ustalık düzeyine gelmiş genç muhtar adayı Veysel Uzuner yaptığı açıklamada; 

"Bu işler muhtar olunca daha kolay olur. Devletin yaptığı işle reklam olmaz. Mahallelere beton döktürmekle bu iş olmaz, dereye kepçe inince bu iş reklam yapılmaz. Bu hizmetlerimizin devamı muhtar olarak seçilmesek de gelecek. Biz Asma'ya hizmetlerimizi arttırmak için talibiz." dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi