Valilik binası  girişinde ki emniyet görevlileri, giriş ve çıkışları en iyi şekilde denetim altında tutuyorlar. Gidişler tek tek ve güvenli mesafe kuralına göre yönlendiriliyor ve x-rey cihazından öyle geçiriliyor. Ayrıca x-rey cihazından öten olursa vatandaşların üzerindeki metal objeler tek tek kontrol ediliyor.

Emniyet bu konuda görevini tam ve eksizlik olarak yerine getiriyor. Buraya kadar yapılan klasik güvenlik kontrolleri ancak bu güvenlik kontrollerine artık ateş ölçer cihazının da eklenmesi gerekmiyor mu.

Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş'a sesleniyorum.

Valilik şehrin beynidir, yönetim merkezidir.

Valiliği girişlerin sadece üst arama ve x-rey cihazı boyutundan çıkartılarak bir sağlık görevlisinin de elinde ateş ölçer cihazıyla girenlerin ateşlerin ölçülmesi gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Çünkü Coronavirüs illeti dünyada ve ülkemizde insan yaşamlarına son vermeye devam ediyor.

Coronavirüs tedbirlerini sokakta alırken Zonguldak'ın beyni konumunda olan Valilik binasına girişlerde  tedbir alınması da gerekiyor öyle değil mi.

Allah korusun ama bilmeden bile olsa bir corona virüslü bir vatandaş Valiliğe girse ve insanlara bulaştırırsa olacakları siz düşünün artık.

Malum

Zonguldak'ta coronavirüs lü pozitif hasta sayısı 112'in üzerine çıktı ve ölümlerde 5'e yükseldi

Ve Zonguldak hastanelerin de coronavirüs nedeniyle yoğun bakımda yatan bir çok hastamız var ve her an başka ölümlerde gerçekleşebilir.

Ülkemizde olduğu gibi Zonguldak'ta da her geçen gün daha da yaygınlaşan Coronavirüs salgınına karşı hepimiz çok dikkatli olmalıyız.

Bir çok resmi kurumlarda girişlerde vatandaşların ateş ölçer cihazıyla birlikte ateşleri var mı yok mu diye ölçülüyor, 

neden Valilik binası girişinde olmasın ki

Bence hemen uygulamaya geçilmeli.