Siz benim kardeşim Özcan ulupınarı seçin başkan yapın ben de size Özhaseki sözü veriyorum, “ Benim elim ve bakanlığın imkanları Devrek’in üzerinde olacak” dedi.

Zonguldak’taki ziyaret ve temaslarını tamamlayan ve  Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, destek isteyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  Devrek’te de AK Parti Belediye  Başkan adayı Özcan Ulupınara destek istedi.

Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar Bakan Özhaseki’ye manda yogurdu, beyaz baklava, cevizli Kömeç ve Devrek bastonu hediye etti.

"ULUPINAR KARDEŞİME DESTEK SİZDEN HİZMET BENDEN"

Muhalefeti eleştiren ve başarıyla geçen 20 yıl Kayseri belediye başkanlığı döneminde anlatan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  Devrek’i ve bölgenin sorunlarını bildiğini ifade etti. 

Devrek Öğretmenevi toplantı salonunda konuşan ve Belediyeciliğin ve kentsel dönüşümün gönül işi olduğunu söyleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  Ben bir Kayserili olarak hiç kimseye kefil olmam. Hiçbir Kayserili de fıtratı gereği kefil olmaz. Ama ben Özcan Ulupınar’ı uzun yıldan beri tanıyorum ve mecliste beraber çalıştık. Tuttuğunu koparan davasına sadık mert ve delikanlı bir kardeşinizdir. Bu nedenle kendisine kefil olunur. Siz Özcan Uupınar’ı destek verip başkan seçerseniz Ben de size söz veriyorum Devrek daha yaşanabilir ve huzurlu bir İlçe olacak.  Bakan olarak söz veriyorum” dedi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya İlşndeki İftara yetişmek üzere Devrek’te ayrıldı.

Muhabir: Ercan Demir