Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Vatandaşımız rahat olsun. Onları düşünen, şehrin düşünen bir belediyeleri var artık.  946 çalışanımızla beraber gece, gündüz onların daha rahat Yaşamaları için gerçekten 7/24 gayret gösteriyoruz." diye konuştu.

Zonguldak'ı şantiyeye çevirdiklerini ve her tarafta çalışma olduğunu belirten Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, şunları söyledi:

25 ARALIK'A KADAR KÖPRÜ YIKILMIŞ OLACAK ZONGULDAK 'IMIZ ŞANTİYEYE DÖNDÜ

"İki gece saat 22.00 ile 06.00  arasında biliyorsunuz. Çevre yolundaki trafiği. Acılık-Soğuksu aksından verdik ve çevre yolundaki trafiği kapattık. Dün itibariyle de çevre yolunun üzerinde bulunan köprünün kalan kısmının kesimi tamamlandı. Şu an Acılık'ta baktığınız zaman çok net şekilde limanı görebiliyorsunuz. 
Biz de bugün zaten oradaydık. Yeni çalışmalarda da oradaydık. Vatandaş da gayet memnun. Özellikle oradaki esnafımız şöyle bir söz etti. Biz resmen mağarada yaşıyormuşuz dediler. Önümüzü açtınox dedi. Denizin esintisini hissediyoruz. Deniz havası alıyoruz dedi. Tabii bunlar bizim motivasyonumuzu, çalışma şevkimizi daha da arttırıyor. İnşallah daha önce de sizlerin vasıtasıyla ilettiğimiz gibi yılbaşına kalmadan köprüyü inşallah kazasız belasız kimsenin burnu kanamadan yerinden kaldırmış olup riski ortadan kaldıracağız. Emniyet güçlerimize, başta mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olun. Ama en çok da vatandaşımıza teşekkür ediyoruz. Bütün hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum. Gerçekten sürecin başından beri bizlere inanılmaz destek oldular. Biz de mahcup etmemek için güvenlerine karşı mahcup olmamak için gerçekten yedi yirmi dört çalışıyoruz  Vatandaşımız rahat olsun. Onları düşünen, şehrin düşünen bir belediyeleri var artık. Bütün arkadaşlarımız, dokuz yüz kırk altı çalışanımızla beraber gece, gündüz onların daha rahat Yaşamaları için. Daha ferah yaşamaları için gerçekten yedi yirmi dört bütün personelimiz gayret gösteriyor. Ama ben de dediğim gibi altını çizerek bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum destekleri için"

CUMHURBAŞKANIMZINIZ UZUN MEHMET CAMİİ RESMİNİ VEREREK MESAJ YAYINLAMASI BİZLERİ MUTLU ETTİ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim olan Zonguldak şehri için hayalleri olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma mesajını Zonguldak Uzun Mehmet caminin resmini yayınlayarak vermesini Zonguldak olarak kendilerini mutlu ettiğini belirterek teşekkür etti. Başkan zaman bu Cumhurbaşkanımızın Zonguldak'a verdiği önemi göstermektedir" ifadesini kullandı.

Kaynak: Ercan Demir