MHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle sosyal medya hesabında, "Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümünde Öğretim Üyesi kisvesine bürünmüş bir kişi hariç tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım" şeklinde bir mesaj yayınlaması dikkat çekti.

MHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldaş'a "O öğretim üyesi kim" diye sorduk.
Kendisinin üniversitede 2 kez atılmasına sebep olduğunu ifade eden Mehmet Ali Güldaş , sadece kendisinin değil öğrencilere de zulüm çektirdiğini belirterek şunları söyledi:

YÜZLERCE ÖĞRENCİYE EZİYET ÇEKTİRDİ. ONUN YÜZÜNDEN 2 KEZ ÜNİVERSİTEDEN ATILDIM. DEVLET BENİ AFFETTİ AMA O BEN AFTAN GELENLERİ BİLE AFFETMEM DİYORDU

"Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü'nde bir öğretim görevlisi bir arkadaşımız.  Kendisi yüzünden üniversite yıllarımda çok aşırı derecede mağdur olmuş birisiyim. Kendi mağduriyetimden ziyade onun yüzünden üniversitede mağdur olan yüzlerce öğrenci var. Bir üniversitede öğretim görevlisi olacak potansiyelde olmayan bir kişi olduğu için Öğretmenler Günü'nde özellikle kendisini anıyorum. Umarım devletimiz bu kişinin bu vasfını elinden alarak öğrencilerin önünü açar, öğrencilerimize büyük bir iyilik yapmış olurlar.  Diyeceklerim bu kadar. İsim vermem. Doğru olmaz..


Ben onun yüzünden iki kez üniversiteden tıldım. Bir keresinde aftan dönmüştüm üniversiteye ama ben aftan gelenleri bile  affetmem tarzıyla yaklaştı. Sen devlet misin kardeşim? Devlet bizi affetmiş. sen bir öğretim üyesi olarak ben aftan gelenleri affetmem deyip olabildiğince zorlaştırdı.

Kaynak: Ercan Demir