Basketbolun duayen isimlerinden Süleyman Nasip, aktif sporculuğuna veda etti.
Kilimli İsmail Hakkı Güngör Kapalı Spor Salonunda büyükler kategorisinde düzenlenen dostluk turnuvasına son kez jübile yaparak çıkan Süleyman Nasip salonda bulunanlar tarafından büyük alkış topladı.

Süleyman Nasip sporculuk yaşamına bundan sonra antrenör olarak devam edecek.
 Yapılan açıklamada, "Kilimli Spor Salonumuzun olmazsa olmazı yıllarca yaptığı Basketbol Antrenörlüğü, sporculuğu, yetiştirdiği bir çok sporcu ve hakemler, salonumuzun her karesinde ki emeklerinden dolayı tüm Kilimli:nin kalbine girmiş bir insan Süleyman Nasip, iyi ki varsın iyi ki bizimlesin, Süleyman ağabeyimiz aktif sporculuğa veda ederek yine yeniden daha güçlü bir şekilde salonumuzda hem Antrenörlüğe hemde gönülden hizmetlerine devam edecek.
Maç sonrası Süleyman Nasip ağabeyimize güzel  jübile yaparak kendisine Kilimli halkı adına teşekkürlerimizi sunduk.Seni seven iş arkadaşların ve sporcuların" denildi.
Jübileyi yapan basketbolun duayenin ismi Süleyman nasip de ömrünün sonuna kadar spor yapmaya devam edeceğini ve antrenör olarak sporculuk yaşamına devam edeceğini ifade ederek teşekkür etti. 

Kaynak: Spor Servisi