İyi Parti Zonguldak’ta çok çok karışık durumda.

Gelen bilgilerin, dolayı kulis faaliyetlerin haddi hesabı yok. İyi Parti’de adeta iç savaş yaşanıyor desek yalan söylememiş olurum.

Duyduk ki kurucu il başkanı Ragıp bayraktar, partiden ihraç edilmek isteniyor. Şu ana kadar iki tane yeni ismin il başkanlığı çini ismi geçiyor. Mevcut il başkanı, başka bir kişiyi (Parası olan) il başkanı yapmak için uğraşırken, merkez ilçe başkanı da il başkanlığı için aday. Ancak merkez ilçe başkanı Ragıp varsa, ben çekilirim diyor. İyi Parti’den şu anda karışık sebzeli çorbadan farkı yok. Edindiğim bilgiye göre genel merkez bazında mevcut il yönetimi Aydın Tümen vasıtasıyla Ragıp Bayraktar’ı partiden ihraç etmek istiyor gözüküyor ama hesap edemedikleri bir şey var o da Ragıp Bayraktar’ın genel merkez’de iyi diyoloğlara sahip olduğu. Genel merkezde Bayraktar’ın ihraç edilmek istenmesi ters tepebilir. Bir kere de şunu söyleyeyim. Ragıp Bayraktar’ın isim verilmeden hainlikle suçlanası oldukça da yersizdir bir suçlama. Çünkü partiye hainlik eden Ragıp Bayraktar değil…….(devamı gelecek)

**

ARTIK MAZERET KALMADI..

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri geride kaldı.

Zonguldak’tan Ak parti 3 milletvekili çıkartarak AK Parti’ye gereken desteği verdi. Hatta ve hatta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye ortalamasını üstünde oy verdi.

Şu anda yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi devreye girdi.

Başkanımız yemin ederek görevine başladı.

Dışarıdan bakanlar da atanarak görevlerine başladı.

Eski başbakanımız Binali Yıldırım yemi TBMM başkanı olarak seçildi ve görevine başladı.

Milletvekillerimiz Polat Türkmen. Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Ayan ve tüm milletvekilleri yemin ederek görevlerine başladı.

Kısacası artık Zonguldak’a yapılacak olan hizmetlerin önünde hiçbir engel kalmadı.

Artık yeni hükümet sisteminde bürokratik sıkıntılarda kayboldu.

Başkanlık sisteminde her şey çok daha hızlı bir şekilde işlemler hızlandırılacak.

Zonguldak’ın bir çok tamamlanmayan projeleri var.

AK Parti’ni bu ustalık değil profesörlük devri oldu artık.

Artık Zonguldak’ın şaha kaldırılması gerekiyor

Ne kadar yarım kalan projeler varsa bu önümüzdeki bir iki yıl içinde tamamlanması gerekiyor.

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Zonguldak’a yatırım gelmesi için ellerinden geleni yapmak zorundalar, çünkü biliyorlar ki artık mazeretleri kalmadı.

Yok coğrafi koşullardı, yok bürokratik işlemlerdi hepsi geride kaldı.

Dikkat ederseniz Zonguldak’ta AK Parti 3 milletvekili çıkardı ama şu da bir gerçek oylarını azalttı. Bu uyarıyı AK Parti yönetimi iyi analiz etmelidir.

Dışarıdan atanan bakanları iyi yönlendirerek hizmetlerin Zonguldak’a gelmesi için çalışmalıdırlar. Yoksa kendileri bilirler. Zaman su gibi akıp gidiyor, bir bakmışsın seçimler gelivermiş.