Kozlu Belediyesi doğalgaz, kanalizasyon ve atık su giderleri gibi altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahalle, cadde ve sokaklarda yolları asfaltlamaya devam ediyor.

Kozlu Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada;

 “Yapılan asfalt çalışması kapsamında birçok cadde, yol ve otopark alanlarına dokunuşlar yapıldı. Proje, sadece yollarımızı güzelleştirmekle kalmayıp, aynı zamanda trafik akışını düzenleyerek şehir içi ulaşımı daha hızlı ve güvenli hale getirmeyi hedefledi. Belediyemiz, projenin her aşamasında titizlikle çalışarak, asfalt dökümü sürecinde en son teknolojiyi ve kaliteli malzemeleri kullanarak uzun ömürlü bir sonuç elde etti.

Ayrıca, çevresel etkileri en aza indirmek adına sürdürülebilir uygulamalara da öncelik verildi. Şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşmasının yanı sıra, yapılan asfalt çalışmasıyla birlikte trafik yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşlarımıza daha rahat bir ulaşım deneyimi sunmak hedeflendi. Belediyemiz, bu önemli projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder ve şehrimizin geleceğine yapılan bu katkının gururunu yaşar. Yenilikçi projeler ve kaliteli hizmet anlayışıyla, belediyemiz şehrimizin yaşam kalitesini artırmaya devam edecektir denildi.(Haber-Ercan Demir)

Kaynak: Ersin Çorbacı