Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu yönetimi, Zonguldak Ticaret Ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu yönetimi, Zonguldak Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ile görüştü. 

 Gerçekleştirilen ziyarette okul- sektör iş birlikleri değerlendirildi. Özellikle yaşlı hasta bakımı ve optisyenlik konusunda yapılabilecek iş birlikleri; sektör akademi, sektör mezunları görüşüldü. Avrupa Birliği Projeleri konusunda ortak çalışma yapılması kararlaştırıldı. 
 
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir;

“Hocalarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendileri Sağlık sektörüne yönelik nitelikli eleman yetiştiriyorlar. Sektörün beklediği elemanların yetiştirilmesi ve sonrasında istihdamları konusunda iş birliği yapmak çok önemli. Yine birlikte yapacağımız Avrupa Birliği Projeleri ile nitelikli eleman yetiştirilmesi ve sonrasında istihdam olanaklarında iş birliği fırsatlarımız var. Bu konularda fikir birliğine vardık. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi. 

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz