Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Lansman Programı, 14 Haziran Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirildi. 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Lansman Programı’nda BEÜ anı plaketini teslim aldı. 

Programa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik (ÇSGB) Bakan Yardımcıları Prof. Dr. Lutfihak Alpkan ile Faruk Özçelik’in ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK), TYÇ Yönetim Yapıları ve yükseköğretim kurumlarından 180’i aşkın temsilcinin katıldığı etkinlikte, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, TEKNOPARK Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ve Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Tapdık da yer aldı. 

TYÇ'nin eğitim ve yeterlilikler sistemine yönelik reformist etkileri ve TYÇ Logosu kullanımının sağlayacağı avantajlar konusunda bilgilendirici sunumların yapıldığı etkinlikte, TYÇ Logosuna ilişkin tanıtım filmi gösterimi gerçekleştirildi. 40 farklı yükseköğretim kurumuna anı plaketi takdim edilen etkinlikte, Bülent Ecevit Üniversitesi adına anı plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu teslim aldı. 

Haber: Seda Fidan 

Editör: Oğulcan Öz