3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bir kurumu ziyaret ettik. Çocuklarla resimler çizdik, boyalar yaptık, şarkılar söyledik, yüz boyaması yaptık. Çok güzel ve keyifli bir zaman geçirdik. Bizler daha önceden de gelip kurumda çocuklarla güzel vakit geçirmiştik. Herhangi bir aralıkta değil devamlı yanlarında olmak gerekiyor çocuklarımızın. Bizler bunun bilincinde olduğumuz için elimizden geldiğince bu özel çocuklarımızın yanında bulunmaya çalışıyoruz. Her dönem destek ve moral vermeliyiz; bir Aralık vakti beklememeliyiz.

Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu da unutmamamız gerekiyor. Bunun bilincinde olmalıyız; bence asıl engel bedende değil, zihinde ve kalptedir. Bu özel çocuklarımızın yanında her zaman olmamız gerekiyor. Çok yakın zamanda uygun bir ortam oluşturabilirsek bu özel kardeşlerimizle çok güzel bir etkinlik gerçekleştireceğimizin de bilgisini vermek istiyorum.

Mutlu Çocuklar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ( MuÇoDer ) olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Bizler çocuklara hizmet etmek için bir araya gelen bir ekibiz. İnsanların teveccühünü kazanmak bizler için çok önemli. Sağ olsunlar çok ilgi gösteriyorlar. Derneğimiz hakkında bilgi almak istiyorlar, bizlerle beraber etkinliklere katılmak istiyorlar. Maddi manevi desteklerini sunuyorlar; bizler de yönetim olarak çocuklarımızı mutlu etmek için etkinlikler düzenliyoruz.

Ben her geçen gün büyüyen MuÇoDer Ailesine, üniversitedeki kardeşlerimize, bize destek veren herkese sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Ve son olarak “ ENGELSİZ YAŞAM BİZİM ELİMİZDEDİR.” Diyerek sözlerime son vermek istiyorum.

 

Sevgi ve Selamlarımla...