İsrail’in Gazze’de hastaneyi bombalamasına tepkiler çığ gibi artıyor.
İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısının, insanlık için büyük bir trajedi olduğunu belirten  Ak Parti eski Kilimli ilçe başkanı Sedat Demirci, "Ateşe benzin döken açıklamalar yapanların ve İsrail'i koşulsuz destekleyenlerin bu yaşananlar sonrasında konumlarını gözden geçirmelerini bekliyoruz." ifadesini kullandı.
İsrail'in Gazze'de hastaneleri hedef alan saldırılarına ilişkin olarak açıklama yapan AK Parti Kilimli eski ilçe Başkanı Sedat Demirci, "İnsanlık suçu olan bu saldırıları en şiddetli biçimde kınıyorum" dedi.
'Bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani değerlerden yoksun saldırılarının son örneğidir" diyen Demirci, "Gazze'nin bombalanması durdurulmalıdır. Dünya uyanmalı ve akan kana bir son vermelidir" ifadesini kullandı.
Hastanede görevini yapan ve tedavi gören sivil insanları bombalamanın bir savaş ve insanlık suçu olduğunu vurgulayan Demirci, "Gazze de hastanelerinin hedef alınması sonucunda yüzlerce Filistinlinin hayatını kaybetmesinden ve bir o kadarının da yaralanmasından derin üzüntü duyuyoruz. Bu bir İnsanlık suçudur.
İsrail'in Gazze halkına karşı, uluslararası hukuka ve uluslararası insancıl hukuka aykırı saldırılarını arttırarak sürdürmesini esefle karşılıyoruz. Saldırılarda hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Bu vahşet durdurulmalı"

Kaynak: Ercan Demir