“Bir saniyenize bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur"
Bu sözleri her zaman için kulağıma küpe etmişimdir
ve bence herkes kulağına küpe etsin 
Kesinlikle tavsiyemdir
Peki bu sözler kime ait biliyor musunuz
Büyük Birlik Partisi'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ait
BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun eksikliği hissediliyor ve  siyasetteki yarattığı boşluk halen doldurulmuş değil
Evet tam 12 yıl oldu..
55 yıllık dolu dolu bir ömür, 
25 Mart 2009'da halen tam çözülemeyen bir helikopter kazasıyla sona erer Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşamından kesitler sunmak istiyorum.
Takvimler 1954'ün 31 Aralık'ını gösteriyordu. Sivas'ın Şarkışla'ya bağlı Elmalı köyünde Yazıcıoğlu ailesinin üçüncü çocuğu dünyaya geldi. "İyilik eden", "güzel işler yapan" biri olsun istediler. Adını "Muhsin" koydular. O çocuk daha 20'li yaşlarında ülkücü hareketin liderleri arasına girecekti. Muhsin Yazıcıoğlu, 1972'de üniversite için Ankara'ya geldi. Ülke de üniversiteler de hareketliydi. 1978'de önce Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı oldu. Ardından genel başkanlık koltuğuna oturdu. Aynı yıl Ülkücü Gençlik Derneği'ni kurdu. MHP'de de görev aldı. Genel Başkan Müşavirliği yaptı. 12 Eylül darbesi, onu da cezaevine koydu. 7,5 yıl Mamak Cezaevinde kaldı. Bunun tam 5,5 yılı hücrede geçti. Ama davasına ara vermedi. 1987'de cezaevinden çıktı. Yoluna devam etti. 12 Eylül mağduru ülkücülere ve onların ailelerine yardım elini uzattı. Bu kapsamda Sosyal Güvenlik ve Eğitim Vakfı'nı kurdu. Ülkü ocaklarının devamı olan Gençlik Kültür ve Sanat Ocaklarını da açtı. Aynı yıl siyasete de döndü. Milliyetçi Çalışma Partisi'nde Genel Sekreter Yardımcılığı yaptı. 1991'de Sivas'tan milletvekili seçildi. 1 yıl sonra Alparslan Türkeş ile yolları ayrıldı. 29 Ocak 1993'de Büyük Birlik Partisi'ni kurdu. Vesayete karşı siyasetin yanında
Muhsin Yazıcıoğlu, hep vesayete karşı siyasetin yanındaydı. Bunu 28 Şubat sürecinde de gösterdi. Refah-Yol hükümetinin yanında yer aldı. Muhsin Yazıcıoğlu, birçok kez ölümle burun buruna geldi.
Henüz 55 yaşındaydı. Ama o kara gün geldi çattı. 25 Mart 2009'da Yazıcıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'tan helikopterle Yozgat'a gidiyordu. Helikopter düştü. Enkaza ancak üç gün sonra "Kanlı Çukur" mevkiinde ulaşıldı. Helikopterdeki 5 kişinin yanı sıra Muhsin Yazıcıoğlu da hayatını kaybetmişti.
Kendisini rahmet ve minnetle anıyorum
ruhu şad mekanı cennet olsun


TANER YILDIRIM'DA OLMASA. 
MALESEF BBP İL YÖNETİMİ SINIFTA KALDI

Taner Yıldırım Büyük Birlik Partisi'nin Zonguldak eski il Başkanı.
Uzun yıllar BBP İl Başkanlığı görevini başarıyla ve layıkıyla yerine getirdi
Ve şu anda aktif görevde değil ama BBP davasını hep içinde.
Hiç kopmadı
Normalde BBP'nin mevcut İl Başkanı ve İl Yönetimi tarafından  merhum Muhsin Yazıcıoğlu için anma mesajları yapılır ve ya ruhuna Kur'anı Kerim ve dualar okutulur
Öyle olması gerekmiyor muydu
Maalesef böyle olmadı
Yine eski İl Başkanı Taner Yıldırım Muhsin Yazıcıoğlu için Cumartesi günü Selimiye camiinde Kur'an-ı Kerim ve dualar okuttu, Yazıcıoğlu'un andı.
Baktı ki il yönetiminde bir hareket yok, o  da haklı olarak mevlit düzenledi

Ben şahsen Taner Yıldırım'ı duyarlılığından dolayı kutluyorum
Ama BBP il yönetimi sınıfta kaldı
ne andılar ne de Kur'an okuttular
Yazıklar olsun
başka bir şey demiyorum
Bence BBP Zonguldak İl yönetimi üzerindeki ölü toprağını atmalı
hatta ve hatta Taner Yıldırım yeniden il başkanı olsun

**
GÜNÜN SÖZÜ: Hayat çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar sonra dersi verir.