Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin , dernek üyesi Halil Karademir'in oğlunun LGS'de Türkiye birincisi olmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Gökçebey doğumlu olan Muharrem Karademir'in Bolu'da girdiği LGS deneme sınavında Türkiye genelinde ki 65 bin 297 kişiyi geride bırakarak Türkiye birincisi olduğunu ifade eden Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin şunları kaydetti

ZONGULDAK'IMIZA BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTI

"Türkiye Sakatlar Derneğimizin üyesi Halil Karademir arkadaşımızın çocuğu Gökçebey doğumlu bilindiği gibi Türkiye genelinde 4. sınıf LGS sınavı yapıldı. Bu sınavda bu üyemizin oğlu Muharrem Karademir 65 bin 247 öğrencinin girdiği sınavda Türkiye birincisi olarak Zonguldak'ımıza büyük bir gurur yaşattı.  
Çocuğumuz Gökçebey doğumlu olup şu anda Bolu'da ikamet ediyor. 2 yıl önce Bolu'ya taşındılar. Ama gerçekten bu sevinç bizim dernek olarak da üyemizin çocuğun ailesinin bu gururu yaşamaları bizleri de büyük mutlu etti. Ben genç kardeşimizi ve ailesini kutluyorum. Genç kardeşimize de bu şekilde okuyup devletimize ve milletimize hayırlı bir evlat olmasını canı gönülden temenni ediyorum"

Kaynak: Ercan Demir