Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, KANAL Z ekranlarında canlı olarak yayınlanan, moderatörlüğünü Mustafa Emen'in yaptığı "Sinyal" programının konuğu oldu. Gelik ve hizmetlere dair soruları yanıtlayan Başkan Sezgin, Zonguldak Kömürspor'un karşısında oynanan oyunlara karşı da sessiz kalmayarak şaibe kokan Ankara-Nazilli maçını da eleştirdi. Başkan Burhan Sezgin, "Zonguldakspor için ne gerekiyorsa parti ayırmaksızın, tüm belediye başkanları ve milletvekillerimiz ne gerekiyorsa yapmalıdır" dedi. 

Burhan Sezgin'in açıklaması şu şekilde;

"Ben Demir ailesine çok teşekkür ediyorum. Zonguldak Kömürspor için Demir ailesi uzun yıllardır mücadele veriyor. Bölgedeki diğer iş insanlarından da istediği desteği alamadı.  Aslında Zonguldak Kömürspor'un bırakın küme düşmeyi şampiyon olması gerekirdi. 

Önce bir puan silinme konusu vardı, para yatırılamadı vesaire... Ama bunlar şu son maça sebep değildir tabii ki. Bu Ankara-Nazilli maçında anlaşma olduğu açık açık ortada. Sadece Genel Başkan Yardımcımız Deniz Yavuzyılmaz'ın görevi değil. Bu şehrin büyükleri, ileri gelenleri hep birlikte oradaki eksikliği görelim düzelttirelim. Orada verilmiş bir karar yok ancak durum ortada. Bu işin üzerine gidilmeli. Parti ayırmaksızın milletvekilleri, seçilmiş belediye başkanları hep birlikte tek yürek olup bununla ilgili mücadele vermemiz gerekir. Zonguldakspor kentin takımıdır. Zonguldak, yıllardır Süper Lig özlemi çeken bir takım. Daha iyi ve kaliteli bir yönetim kurulur, inşallah Zonguldak Süper Lig'e çıkar."

Zonguldak Kömürspor dağıldı mı: Kırklareli maçına hangi kadro ile çıkılacak? Zonguldak Kömürspor dağıldı mı: Kırklareli maçına hangi kadro ile çıkılacak?

Muhabir: Ersin Çorbacı