Bölgesel Amatör Ligde, 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve bu doğrultuda bir takım kuran Kdz. Ereğli Belediyespor’un orta saha oyuncusu Hüseyin Yılmaz, kendisini eflatun beyaz renklere bağlayan imzayı attı. Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Adem Parlak’a hoş geldin diyerek, başarı dileklerinde bulundu. İmza törenine, Kdz. Ereğli Belediyespor’da As Başkan Akın Katı, Ümit Harun Genç, Selim Ballı, Recep Köksal, Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz ve Teknik Direktör Cahit Terzi katıldı.
10 sezon 2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da forma giyen ve Amed Sportif, Kahramanmaraş Spor ve Of Spor deneyimleri yaşayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Yılmaz, futbol kariyerinde 305 maçı bulunan, 2. Ligde 174 maçlık deneyime ile 2023-2024 sezonunda Kdz. Ereğli Belediyespor için kendisini eflatun-beyazlı yapan imzayı attı.
BAŞKAN POSBIYIK; BU SENE İDDİALI GELİYORUZ
Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık imza töreninde yaptığı açıklamada; “Bu sene iddialı geliyoruz. Hüseyin Yılmaz ile takımı güçlendirdiğimize daha da inanıyoruz. Ereğli haklı da Hüseyin Yılmaz’ın aramıza katılmasından dolayı çok mutlu oldu. Onun da tecrübelerinden faydalanmak üzere takımımız daha da sağlam hale geldi. Kdz.Ereğli Belediyespor’u bu sene layık olduğu yere çıkaracağız. Sayın Teknik Direktörümüz Cahit Terzi, yardımcıları ve yönetim kurulunun el birliği ile birlikte, tabi en büyük destekte seyircilerimizden gelecek inşallah. Ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bir sezon diliyorum” ifadelerinde bulundu.
YILMAZ; KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE ÇIKARACAĞIZ

İmza töreninde konuşan Futbolcu Hüseyin Yılmaz, “Burada güzel bir ortam oldu. Bununda bilinci içersindeyiz. Kdz. Ereğli Belediyespor hak ettiği yere gelecek ve takımımızı profesyonel lige çıkaracağız. Onun için buradayız, amacımız bu” dedi.
İmza töreni, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

(SPOR SERVİSİ)

Editör: Metin Özden