Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Ziraat Odasının ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Bana olgun yaşlarda Çaycuma’ma hizmet etme şansı verdiniz. Kimi zaman son derece radikal sayılabilecek uygulamalara büyük bir arzuyla, çok hızlı şekilde uyum sağlayarak, Çaycuma’daki değişimin gerçek mimarı oldunuz” dedi.

Çaycuma Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı, ziyaret ederek, yeni hizmet binası için “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın ve Ziraat Odası Meclis Başkanı Bayram Cura’nın başkanlığındaki heyet, Başkan Kantarcı ile son derece samimi bir görüşme yaptı. Çaycuma Belediyesinin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyleyen Çaycuma Ziraat Odası meclis üyeleri, diğer hizmetlerin yanı sıra, kente kazandırılan üretici pazarı için Başkan Kantarcı’ya özel olarak teşekkür etti. 

HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ

Belediyenin hizmetleri sayesinde Çaycuma’nın bölgenin parlayan yıldız haline geldiğini söyleyen oda üyeleri, “Sizin başkanlığınız döneminde Çaycuma hizmet gördü. Diğer hizmetlerinizin yanı sıra, bize, Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük pazarını kazandırdınız. Derme çatma tezgâhlardan, sokak aralarından kurtulan üreticilerimiz, şimdi, son derece modern pazaryerinde, insana yakışır koşullarda hizmet veriyor. Bu sayede, üretici sayısı da arttı. Belediyemizin hizmetleri nedeniyle, Çaycuma, hepimizim huzurla yaşadığı bir yer haline geldi. Bundan büyük gurur duyuyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

DEĞİŞİMİN GERÇEK MİMARI SİZSİNİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, “Burada teşekkür etmesi gereken biri varsa o da benim. Bana olgun yaşlarda Çaycuma’ma hizmet etme şansı verdiniz. Kimi zaman son derece radikal sayılabilecek uygulamalara büyük bir arzuyla, çok hızlı bir şekilde uyum sağlayarak, Çaycuma’daki değişimin gerçek mimarı oldunuz. Hep birlikte modern bir kenti inşa ettik. Şayet ortada bir başarı varsa bu hepimizindir. Sizin desteğiniz olmasa, bizim bu kadar işin altından kalkması mümkün değil” dedi.

Üretici pazarında herkese tek tip tezgâh yapılarak daha güzel koşullarda hizmet verilmesi için mutabakata da varılan ziyarette, kent sorunlarıyla ilgili zaman zaman kahkahaların yükseldiği samimi sohbetler de yapıldı. Konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kantarcı, belediyenin kapılarının, tüm Çaycuma halkı gibi kendilerine de her zaman açık olduğunu dile getirdi. Ziyaret, belediye binası önünde günün anısına çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi