Çaycuma Belediyesi Yaşam Park alanı içinde çocuklarla gençlerin hem eğlenmesi hem de spor yapması için halatlı tırmanma parkı kurdu

Çaycuma Belediyesinin çocuklarla gençlere yönelik hizmetlerini çeşitlendirme çalışmaları sürüyor. Belediye ekipleri, Filyos Irmağı kenarındaki Yaşam Park içinde, gençlerin gönüllerince eğlenip spor yapacağı birçok alanın yanına, bu kez de halatlı tırmanma parkını ekliyor. Çocuklarla gençlerin hoşça vakit geçirip eğlenirken spor yapmalarına da olanak sağlayacak park tümüyle Çaycuma Belediyesinin personeli ve olanaklarıyla yapılıyor. Tırmanma parkından ilçenin başka yerlerine de kurulması da planlanıyor. 

YAŞAM PARK’TA GENÇLER İÇİN YOK YOK

Çaycuma Belediyesinin tamamlayarak faaliyete sunduğu Yaşam Park’ın birinci etabının içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, kaykay pisti, futbol, voleybol, basketbol sahalarının yanı sıra doğal gölette deniz bisikleti ve kano ile spor yapma olanağı da bulunuyor. 100 bin metre kare alanda devam eden ikinci etapta bunların yanına, farklı spor alanlarının eklenmesi de planlanıyor.

(Haber Merkezi)


Editör: Haber Merkezi