Vali Erdoğan Bektaş, Köy Okulları Bilim Şenliği’ne katılmak için geldiği Çaycuma’da, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın daveti üzerine Yaşam Park Alanı’nda incelemelerde bulundu. 

Çaycuma’da düzenlenen Köy Okulları Bilim Şenliği’ne katılmak için ilçeye gelen Vali Erdoğan Bektaş Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın daveti üzerine Filyos Çayı kenarındaki Yaşam Park Alanı’nı gezdi. Geziye Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ile Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu da katıldı. Başkan Kantarcı, daha önce çöp döküm alanı olarak kullanılan 20 bin metrekare alanda yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verirken, yaklaşık 100 bin metrekare alanı kapsayacak ikinci etap için özellikle alanın tahsisi konusunda Bektaş’dan yardım istedi. 

DOĞAL PEYZAJ KARŞISINDA HAYRANLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Parkı boydan boya dolaşan ve alanda bulunan piramitlerden birinin üstüne çıkarak bir süre çevreyi inceleyen Vali Bektaş gördüğü doğal peyzaj karşısında hayranlığın gizleyemedi. Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Vali Bektaş’ı, 4-5 Mayıs’ta yapılacak “Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliğine davet ederek, yanlarında görmek istediklerini bildirdi. 

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi