Saadet Partisi Zonguldak belediye başkan adayı Cem Dereli, ziyaretlerini sürdürüyor.
Cem Dereli Emral Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflar ziyaretten dolayı Cem Dereli memnuniyetini dile getirdiler.
Ziyaretlerde esnaflar eskisi kadar iş yapamadıklarını söylediler.
Ziyaretlere İl Başkanı Burak Erol, Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstüner ve çok sayıda partili de eşlik etti.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli  yaptığı açıklamada, "Tüm adaylar bizi izliyor ve takip ediyorlar. Onlara bir mesajımız var. Bizi izlemeye devam etsinler" dedi.

"ESNAFLARIMIZIN EKONOMİK ALANINDA CİDDİ SIKINTILARI VAR"

Esnafların çok ciddi ekonomik anlamda sıkıntılarının olduğunu ifade eden Cem Dereli şunları söyledi

"Zonguldak'ımız için çok önemli ve güzide bir alışveriş merkezi olan, Zonguldak'ın yıllardır ticaretini ve alışverişini, yükünü çeken Emral Çarşısı'nda esnaf ziyareti yapıyoruz bugün. Esnaflarımızı dinliyoruz. Onlara kendilerimizi anlatıyoruz. Onların dertleriyle dertleniyoruz açıkçası. Gezdiğimiz, dolaştığımız esnafların çok ciddi sıkıntıları, ekonomik olarak ülkede yaşanan sıkıntılar çok etkilendiklerini de görüyoruz. İnşallah özellikle Zonguldak'ta, Zonguldak'ı daha iyi şartlarda, daha güzel şartlarda yapabileceğimiz, yaptığımız çalışmalarla farklılaştıracağımızı söylüyoruz.

"BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER"
Cem Dereli, "Ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sahadayız. Allah nasip ederse tüm adaylar bizi izliyor ve takip ediyorlar. Onlara bir mesajımız var. Bizi izlemeye devam etsinler. Onlar da sahadaki Gezmeye devam etsinler. Zonguldak'ta artık siyasetçiyi, Zonguldak'ta siyaset yapanları görmek istiyor, konuşmak istiyor. Herkesi sahaya bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Ercan Demir