Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Zonguldak değişim istiyor. 4,5 senedir belediye sineması niye açılmadı. Hanımla çocukla hafta sonu tiyatroya gitmek istedim. Tiyatro seyretmek için buradan kalkıp Ereğli’ye gideceğim. Kentte hiç birşey yok. Hakettiğimiz yaşam bu değil”dedi.

Ziyarette Üzülmez Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tutkun ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Zonguldak’ı hakettiği yerlere getirmek istiyoruz. Zonguldak Belediyesi temel belediyecilik hizmetlerinden ulaşım hizmetini sunamıyor. Türkiye’nin hemen hemen hiç bir yerinde su kesintisi yok ama Zonguldak’ta var. Geri kalmış iller çok çok ileride ama Zonguldak uzak kalmış. Biz bu işleri çözmek için donanımlıyız. Desteklerinizi bekliyorum. Zonguldak değişim istiyor. 4,5 senedir belediye sineması niye açılmadı. Hanımla çocukla hafta sonu tiyatroya gitmek istedim. Tiyatro seyretmek için buradan kalkıp Ereğli’ye gideceğim. Kentte hiç birşey yok. Hakettiğimiz yaşam bu değil. Sahil kentiyiz. Misafirim geldi, Kozlu’ya balık yedirmeye getirdim. Durum ortada. Artık birşeylerin değişmesi gerek”dedi.

Üzülmez Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tutkun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Adayı Dereli’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi