Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Cem Dereli, "AKP ve CHP tarafından çalınan Zonguldak'ın kayıp 20 yılını 5 yılda telafi edeceğim" dedi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Cem Dereli 41 projesini tanıttı.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Cem Dereli Zonguldak için hazırlığı 41 projesini tanıtımını gerçekleştirdi.

Dedeman Otel'de düzenlenen toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, merkez ilçe Başkanı İsmail Üstünyer ve  Belediye başkan adayı Cem Dereli  ve partililer katıldı.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, tanıtım toplantısına yaptığı konuşmada,  "18 Şubat aday tanıtım yapacağız.
Gelik'te Seyit Özkeskin'i aday ilan ettik. Diğer bölgelerde sürpriz adaylarımız olacak. 20 Şubat'ta adaylarımızı Seçim kuruluna teslim edeceğiz. Cem Dereli başkanımız Zonguldak'ın için çok güzel projeler hazırladık ve bunların hepsini hayata geçireceğiz." dedi 

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Aday Cem Dereli'de Zonguldak'ın kayıp 20 yılını telafi edceklerini belirtti ve hazırlığı 41 projesini tek tek anlatarak kamuoyuna tanıttı.

Cem Dereli, "Zonguldak için artık bir başka Zonguldak mümkün. 41 kere maşallah diyerek 41 projesini açıklayacağımız proje lasmanımıza hoş geldiniz. Zonguldak halkı bu bu yaşam standartlarını hak etmiyor. Cumhuriyetin hiçbir vilayeti Cumhuriyetin ilk belediyesi olan Zonguldak Belediyesi halkına hak ettiği yaşamı maalesef sunamıyor.
İlk 5 yıl AKP, sonra 10 yıl CHP ve sonra yine 5 yıl AKP yönetimleriyle Zonguldak'ın son 20 yılı, 10 yıl AK Parti, 10 yıl CHP olmak üzere Zonguldak halkından 20 yılı çalınmış.
Zonguldak, yaşam standartlarının çok çok gelişmeleri, kentsel yapısal özellikleri, kentsel olarak, estetiği, caddeleri, yolları, altyapısı, kanalizasyonu, yağmurları baktığınızda yaşamsal olarak kentte yaşayan insanlara belediye hizmet olarak sunulmuş hizmetlerin tam olarak yerine getirilmediğini bu hizmetlerin hiçbirinin vatandaşın hak ettiği ölçüde uygulanmadığını hepimiz görüyoruz i Açıklayacağımız  projelerimizle Zonguldak artık bu kötü gidişe dur deyip Zonguldak'ı hak ettiği yaşamı gerçekten Zonguldak'ın, Zonguldak'lılın bundan sonra kaliteli bir yaşamı hak ettiğini hep söyleyip Allah nasip ederse projelerimizi 31 Mart'ta da Zonguldaklı hemşehrilerimiz bize bu göreve layık görürse Bundan sonra güzel ekip olur. O 5 yıl içerisinde Zonguldak'ın hak ettiği noktaya hak ettiği yere getirebiliriz. 
Bu projelerin hepsini yapacak, enerjiye, motivasyona sahibiz. Biz sahada sabahtan gecelere kadar çalışıyoruz. Belediyeyi de alırsak, belediyenin ışıklarını hiçbir zaman söndürmeyeceğiz. Ben o belediyede gece üçlere dörtlere kadar çalışacağım. Arkadaşlarımı çalıştıracağım. Benimle beraber belediyede ben Birlikte bu işleri yapacak arkadaşlarımı motive edeceğim. Ve Zonguldak'ı tekrar o kayıt 20 yılını 5 yılda 20 yıl gibi çalışarak yerine koyacağız. Arkadaşlar ülkenin her yerinde kentsel dönüşüm uygulamaları yapılıyor maalesef Zonguldak'ta kentsel dönüşümle ilgili atılmış yapılmış bir şey yok.

Bölge lideri Zonguldak için 41 stratejik projemiz Hak ettiğin yaşam bu değil başka bir Zonguldak mümkün
Milletimizin kaynakları milletimize kazandırılacak!

Cem Dereli projelerini şu şekilde açıkladı;

Kentsel dönüşüm ve örnek mahalle Projesi. Zonguldak Belediyesi doğal afet kurtarma. Gazipaşa‘ya ulaştırma ve nostaljik tramvay hattı. 10 MW Güneş enerjisi projesi. halk ekmek fabrikası ve büfeleri. tanzim satış mağazaları ve tırları. balık çiftlikleri ve bal ve balık paketleme tesisi. orta Kapuz plajı düzenlemesi ve balıkçı lokantaları, belediye istihtam merkezi. Boyacı ve işportacı satış noktaları. mahalle kültür merkezleri ve havuzları. merkezi park ve büyük bir bahane. kaynak suyu fabrikası. orta ölçekli İmalatçılar Sanayi Sitesi, İçme suyu hattı yenileme. engelli araç bakım onarım atölyesi ve engelli istihdam ve topluma kazandırma merkezleri.

Yeni evliliklerde bir 1 bedava ulaşım ve su. akıllı kent sistemi ve otomasyonu. Pet şişe geri dönüşüm ödeme Sistemi, emeklilere ve şehit ailelerine %50 indirimli ulaşım ve su. yeni taksi durakları ve yeni muhtarlık binaları, belediye sağlık ve görüntüleme merkezi, belediye lokantaları. hayvanat bahçesi, botanik park. tema tema park. Belediye başkanı halkla buluşma günü. yağmur suyu hattı yenileme ve düzenleme yapımı, ücretsiz internet bölgeleri. deniz taksi uygulaması. bisiklet scotter yolları ve yürüyüş yolları. taziye evleri. ücretsiz personel desteği cenaze defin işlemi. Belediye personel maaşları iyileştirecek. Zonguldak uzay gözleme evi, ZONBEL - beton santrali ve beton elemanları üretimi, trafik yoğunluğu için akıllı otomasyon ve izleme sistemi ve alt geçit ve üst geçitlerin tespitleri ve inşaası, Zonguldakspor ve taraftara belediye desteği. fener mahallesi Unesco çalışması, otobüs sefer sayıları ve duraklar artırılacak. asfalt ve yol yapımı, yeni pazar yerleri ve pazar ve meydanlarda wc, çocuk bakım kabini.”

Kaynak: Ercan Demir