Saadet Partisi'nden Cem Dereli Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığı için başvurdu.
Cem Dereli aday adaylık başvuru dosyasını Merkez ilçe Başkanı İsmail Üstünyer'e teslim etti.

ÜSTÜNYER; YEREL SEÇİMDE DESTAN YAZACAĞIZ

Saadet Partisi merkez ilçe başkanı İsmail Üstüner yaklaşan yerel seçimlerde destan yazacaklarını belirterek şunlar söyledi;

"Bugün burada  mahalli idareler genel seçimleriyle ilgili olarak Zonguldak Merkez ilçedeki 4 tane belediye başkanlığımız var. Zonguldak merkez, Elvan Pazarcık, Beycuma, Karamam. Artı il genel meclis üyeliği adaylık sürecimiz var. Artı Zonguldak belediye meclis üyeliği, adaylık süreçlerinin başlamıştır. Bu manada işte bugün  ilk aday adaylığı başvurusunu Sayın Cem Dereli beyefendinin başvurusunu almış bulunacağız. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz. Rabbimiz yar ve yardımcısı olsun. Milli görüş  mahalli idarelerden, belediye seçimlerinde geçmişte çok büyük destanlar yazdı. Yine çok büyük destanlar yazacağız Allah'ın izniyle."

CEM DERELİ : EN BÜYÜK AMACIM ZONGULDAK'I HİZMET ETMEK VE ZONGULDAK İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK

Saadet Partisi Zonguldak belediye başkan aday adayı Cem Dedeli'de yaptığı konuşmasında en büyük amacının Zonguldak'a hizmet etmek olduğunu ifade etti.
Zonguldak'ın en kalite teşkilatının Saadet Parti Teşkilatı olduğunu belirten Cem Dereli şunları söyledi:

"Hayırlısıyla yerel seçim sürecinde bir aday adaylığı başvurusunu,  Saadet Partimizden yapıyoruz. İnşallah bu sürecin hepimiz için hayırlı olmasını, Zonguldak'ımız için özellikle hayırlara vesile olur. Güzel sonuçlar doğurmasını gönülden çok istiyoruz.  Hayırlısı olur inşallah diyorum. 

Yola çıkış sebebimiz Zonguldak'ın açıkçası artık bu kötü kaderine, kötü gidişine bir dur demek olsun. Diye bir yola çıkma sevdasıyla bu işe başladık. Kentimizin sahipsiz görüntüsünün artık kentin içerisinde yaşayanları, bizleri bu kentte doğup, büyümüş, bu kente gönlünü vermiş. Bu kentte tekrar yaşayıp vefat edeceğiz hepimiz. Dolayısıyla burada Zonguldak için artık bir şeylerin daha doğru ve daha güzel şekilde yapılması amacıyla bu yola çıkacağız inşallah. Biz gönlümüzün artık kalbimizin olduğu yerde bu siyaseti ve bunları söyleyelim diye sağ olsunlar kabul buyurdu Geldik. Böyle bir aday adaylığı sürecine başladık. Zonguldak'la ilgili biliyorsunuz çok önemli sorunlar var  Birincisi köprüyle ilgili yaşanmış bir süreç var ve şu anda  şehrin içerisinde bir keşmekeş bir kaos ortamı var  özellikle. Yani köprünün ihalesinin bu 5 yıllık dönemin son dönemde yapılmış olması bu son 6-7 aylık kış şartlarında mevsimsel şartlar bu kadar zorken Zonguldak'ın böyle bir kaos ortamı sokulması özellikle sizlerin de çok fazla sorgulayacağı bir konu diye düşünüyorum. 

İkincisi imar planı çalışması 5 yılın sonunda yapıldı, yapıldı mı? Bitti mi? O süreç ne durumda? Zonguldak'la ilgili hala bir kentleşme, imar planıyla ilgili bir çalışma henüz neticelendirilmiş değil, yapılmamış. Trafik kaosu demin dediğim gibi çok artık böyle insanları rahatsız edici ve can sıkıcı nokta dolayısıyla artık Zonguldak'ta cerrahi bir müdahalenin yani büyük bir müdahalenin yapılmasının zamanı gelmiş de geçiyor. Biz daha öncesinde de bunları defalarca söyledik. Ama maalesef belediye başkanımız kendisi doktor da olmasına rağmen 5 yıl içerisinde tüm Zonguldak'taki sorunlara pansuman yaparak dolayısıyla bu süreci açıkçası doğru ve düzgün bir müdahale yapma şansı ve imkanı elinde iktidar partisi olmasına rağmen de bulunmasına rağmen yapmayarak açıkçası kentimizdeki sorunların üstüne tekrar kat be kat sorunlar ekleyerek kenti daha da yaşanamaz bir hale getirmiş. Kendisi daha önce CHP belediyelerinin yaptığı gibi güzel bir heykel yapmış. Valilik binasının önüne. dolayısıyla dediğim gibi biz Allah'ın izniyle inşallah buradaki  yola çıkış amacımız da o. Deneyimimiz, tecrübemiz zaten daha önceden birbirimizi tanıyoruz.  CV'mizde de yazıyor. Nereden gelip neleri yapma yönünde kabiliyet ve yeteneklerimizin olduğu. Bunların hepsini inşallah hayata geçireceğiz. Dediğim gibi Zonguldak gerçekten bir kent ve yaşanılabilir bir hale getirme noktasında bir yola çıkma sevdamız ve duruşumuz var. 
Zonguldak'ta insanlar hastaneye artık gitmiyorlar. Bartın'da hastaneye gidiyorlar. Turizm açısından Zonguldak'ta bu kadar imkanlarımız varken insanlara yakın ilçelerde bulunan turizm merkezlerini tercih ediyorlar Hala bir organize sanayi bölgemiz yok. Türkiye'de bütün illerde ben kendimce taahhütçüleri yapıyorum. Organize sanayi bölgeleri var. Ilçelerimizde organize sanayi bölgeleri hızla büyüdü ama merkezde hala bununla ilgili atılmış bir adım yok. Biz bu yolda bunların hepsini uzun uzun daha böyle net bir şekilde sizlerle inşallah bir araya geldiğimizde bunlarla ilgili ne yapacağım Olanlarla ilgili bir şikayet veya olanlarla ilgili artık konuşmak, hamaset yapmak yerine bunlarla ilgili şehrimizde neler yapabileceğimizi çok somut, net bir şekilde ortaya koyacağız. Buna inşallah eğitimimiz, imkanlarımız, teşkilat mensuplarımız şunu da özellikle belirtiyorum. Zonguldak'taki en dinamik, en güçlü ve en kaliteli teşkilata sahibiz bu konuda Iddialıyım. Benim burada özellikle bu yola çıkmamdaki en büyük amacım Zonguldak'a hizmet etmek ve Zonguldak için bir şeyler yapmak."
 

Kaynak: Ercan Demir