Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden seçim çalışmalarında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Dinç ve bir şahsın AK Partili gençlere saldırmasını değerlendirdi.

Dereli, talihsiz olayı kendisininde duyduğunu ve çok üzülerek öğrendiğini belirterek şunları söyledi;

“Evet biz tabii seçim safhasına özellikle seçim süresi boyunca biz Zonguldak'a yakışır bir seçim atmosferini, seçim kalitesini yaşayalım dedik. Çünkü Allah nasip ederse 31 Mart'tan sonra 1 Nisan günü bu kentte gene hepimiz cenazede, düğünde birbirinin yüzüne bakan birbirlerine sarılıp, kucaklaşan insanlar olacağız. Kentimizde birlikte yaşayacağız. Dolayısıyla biz seçim atmosferinde, seçim sürecinde bu tür gerginlikleri besleneceği ortamlardan, bu tür gerginliklerin çıkacağı ortam ve konuşmalardan hep uzak durulması taraftarıyız. Allah Razı olsun. Diğer adaylar da bunu oldukça ciddi anlamda gözettiler. Ve bununla ilgili çalışmalar yaptılar.  Fakat maalesef dün o talihsiz olayı ben de duydum. Ve üzülerek öğrendim. Inşallah o genç kardeşlerimizin abileri, onların başında bulunan büyükleri onlara bu işin nasıl yapılacağı konusunda gerekli bilgiyi gerekli aktarımı yaparlar” 
 

CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı AK Partili gençlere saldırdı! CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı AK Partili gençlere saldırdı!

Muhabir: Ercan Demir