Yıllardır Kanal Z'de yaptığı İz Bırakanlar programıyla her Pazar günü evlerimize konuk olan Zonguldak'ın Anadolu Rock deyince akla gelen ilk ismi Cengizhan Soysal Kilimli Belediyesi tarafından düzenlenen 1 Şubat Barış Manço'yu Anma Konseri sonrası yaptığı açıklamada    Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'a Teşekkür etti.

Sanatçı duygularını söyle iletti';

"Bilindiği gibi Türkiye:nin birçok yerinde 1 Şubatta Büyük Usta Barış Manço'yu anma etkinlikleri düzenlenmekte. Bende böyle bir etkinliği Kilimli'mizde gerçekleştirmek için bir girişimde bulundum. Bu bu projede Sayın Belediye Başkanımız Kamil Altun her konuda bizim yanımızda durdu. Bu anlamlı etkinliğe sahip çıktı. Halkımızın konserimiz ilgi ve teveccühü bizleri gerçekten onurlandırdı ve gururlandırdı.
Bu vesileyle Değerli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun'a, Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Mualla Acar'a ve gecemizin sunuculuğunu yapan Sayın Fehime Tatar'a ve bizleri bağırlarına basan çok değerli Kilimli halkına şahsım ve Orkestra arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum "dedi.

Kaynak: Ercan Demir