Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ve CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, seçim zaferini değerlendirdiler.

Parti binasında düzenlenen basın açıklamasına, CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul, İlçe başkanları, meclis üyeleri ve Partililer katıldı. 

YAVUZYILMAZ: CHP’YE İKTİDAR YOLU AÇILMIŞTIR

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Zonguldak’ta tarihi bir başarıya imza attık. 1 Nisan 2024 yılında en yüksek oyu alarak Cumhuriyet Halk Partisi olarak birinci olmuştur. Tam bir koordinasyonlu çalışma yapıldı. Doğru bir kaynak doğru iletişim şeklinde CHP tarihi başarıya imza atmıştır. Öncelikle Genel başkanımıza, il başkanımıza, MYK üyelerine, milletvekili dostuma, ilçe başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, örgütümüzün fedakar kadınlarına, meclis üyesi adaylarımıza, madenci kardeşlerinize teşekkür ediyorum. CHP'nin iktidar yolu açılmıştır hayırlı olsun diyorum” dedi. 

ERTUĞRUL:  ÇOK ÇALIŞTIK VE BAŞARDIK

Milletvekili Eylem Ertuğrul da, “Uzun bir aradan sonra birinci parti olarak ipi göğüsledik. Türkiye’de işlerin iyi gitmediğini halkımız gördü ve seçimde değerlendirdi. Zonguldak’ta ciddi bir oyla birinci parti olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize düşen yerelde ki başarıyı genel iktidara taşımaktır. Partimizi iktidar yapmak için çalışacağız” dedi.

DURAL: ZONGULDAK TÜRKİYE BAŞARI ORTALAMANIN DA ÜZERİNDE 

İl Başkanı Devrim Dural ise  “Örgütlerimizin yenilenmesinde katkı olmuştur. Kurultayda Özgür Özel’i destekledik. Zonguldak’ta ön seçim beklentisini gerçekleştirdik. Dolayısı ile başarıya ulaştık. Zonguldak’taki başarımız Türkiyede ki başarısından yüzde 12 daha fazla. Başta Genel başkanımız olmak üzere milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Uyumlu çalışma şeklinde başarıya ulaştık. En yakın takibcimize yüzde 17 lik bir fark ile başarılı olduk” diye konuştu. 
 

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem: Hazırız ve başlıyoruz! Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem: Hazırız ve başlıyoruz!

Muhabir: Ercan Demir