-ÖZEL HABER- 

4-5 Kasım'da yapılacak kurultayda bu kez Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel, Genel Başkanlık için karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ta temaslarda bulunan Özel, Kılıçdaroğlu'nun artık genel başkanlığı yapamadığını ve gizli anlaşmalarda bulunduğunu iddia ederek partiye zarar verdiğini dile getirmişti. 

"PARTİDE ETKİN ROL ALAMAYACAK"
Zonguldak'ta 2 milletvekili bulunan CHP'de Deniz Yavuzyılmaz Kılıçdaroğlu'nu,Eylem Ertuğrul ise Özel'i destekliyor. Ankara kulislerinden edinilen bilgiye göre,Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden Genel Başkanlığa seçileceği ve CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'a Genel Başkan Yardımcılığının yanı sıra önemli görevler verebileceği konuşuluyor. Mevcut Genel Başkana karşı olan 38 milletvekili arasında yer alan Eylem Ertuğrul'un ise partide üzerinin çizildiği ve bundan sonraki süreçte etkin rol alamayacağı kaydediliyor.
"YEREL SEÇİME START VERİLECEK"
Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kurultay'da 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçiminde startı verilmiş olacak. Daha sonra belediye başkan adayları da belirlenerek kamuoyuna açıklanacak.
 

Kaynak: Haber Merkezi