Erken seçimler için milletvekili aday adayı olacak isimler kısa süre içinde belirlenmek zorunda. Zira sıkışık bir takvim var önlerinde . 

 Zonguldak’ta uzun zamandan beri dağınık görüntü çizen CHP de sürpriz bir isim yarın adaylığını açıklayacak. Son dönemde siyaset sahnesinde aktif rol almamasına rağmen partisiyle bağını hiç koparmayan bu deneyimli siyasetçi için “ partinin büyüğüdür, hem ağabeylik yapar hem partiyi toplar “ deniyor. 

  CHP 1992 de yeniden siyasetteki yerini aldığında, mevki makam düşünmeden partisine dönen bu ismin yalnızca Zonguldak Merkezde değil hem Vadide hem de diğer ilçelerde önemli bir karşılığı olduğunu biliyoruz. 

  Kentin en hayırsever ismi olması, halktan hiç kopmadan ama daha önce hiç milletvekili adayı olarak seçimlere girmemesi “ yıpranmamış” bir isim olması ve de tabanda “ ufak işlerle uğraşıp “küskünlük yaratmaması” onun artıları olarak ortaya çıkıyor ….

  Yarın aday adaylığını açıklayacağı için bu günden daha fazla bir ayrıntı vermek “ şık olmaz” diye düşünüyorum.

  Kişisel görüşümü de yarın ki aday adaylık açıklamasından sonra daha detaylı bir şekilde siz değerli okurlarımla paylaşacağım. 

  Görünen o ki bu kez kentimizde seçimler hiçte “ çantada keklik” değil .