Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı tarafından, dün akşam saatlerinde yaşanan "CHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Murat Dinç'in AK Partili gençlere saldırdığı" olayla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, belediye meclis üyesi adayını bağdaştırarak bir algı çalışması yapıldığı ifade edilirken "herkesi sağ duyuya davet ediyoruz" denildi. 

Söz konusu olaya ilişkin CHP İl Başkanlığı tarafından yayınlanan açıklama şu şekilde;

Bazı basın organlarında yer alan Belediye Meclis üyesi adayımız ile ilişkilendirilen açıklamalara yönelik haberleri üzüntü ile karşılamaktayız.

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak Hak,Hukuk,Adalet çizgisinde yürüttüğümüz yerel seçim çalışmalarında belediye meclis üyesi adayımızı bağdaştırarak bir algı çalışması yapıldığını üzüntü ile görüyoruz.

Dün yaşanan olayda yer alan herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, seçim sürecinin sonuna yaklaştığımız ve heyecanın yükseldiği bu günlerde sağduyulu olmanın önemine bir kez daha vurgu yapıyoruz.

Tüm siyasileri Zonguldak’ımızın menfaatleri hususunda ortak paydada buluşarak sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Devrim Dural | CHP Zonguldak İl Başkanı"

CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı AK Partili gençlere saldırdı! CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı AK Partili gençlere saldırdı!

Kaynak: Haber Merkezi