CHP'de son yapılan 37. Olağan Kurultayı'nda ilk tespitlere göre 30 delege yeni tip korona virüse (Kovit-19) yakalandı. 

Sayının artmasından endişe duyulurken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dahil kurultaya giden partililerinin kendilerini karantinaya aldı.

Peki Kemal Kılıçdaroğlu bile kendisini karantinaya alırken, neden CHP Zonguldak Kurultay delegeleri kendilerini karantinaya almadı diye sormadan edemiyorum.

İl başkanı Murat Pulat ve ilçe başkanları başta olmak üzere çok sayıda CHP Zonguldak kurultay delegesi kurultaya giderek oy kullandılar. Orada iki gün kaldılar. Aynı havayı teneffüs ettiler.

Kurultaya’a katılan 30 isim içinde acaba Zonguldak delegeleri olabilir mi

Diye aklıma gelmiyor değil hani

Sadece benim değil eminim ki herkesin aklına geliyordur.

Dikkatli olmak gerekiyor

***

CHP İÇİNDEN İKİ YENİ PARTİ DAHA ÇIKIYOR

Cumhuriyet Halk partisi çatırdamaya devam ediyor.

Ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, beceriksiz Genel başkanı Kemal Kılıçdoaroğlu yönetiminde sallandıkça sallanmaya, çatırdadıkça çatırdamaya devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun beceriksizliği, basiretsizliği, ayrıca Terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP ile olan açık işbirliği ve etnik politikaları ile birlikte partide ki ulusalcı isimlerdin tek tek ayıklanması 37. Kurultay’da iyice açığa çıkmış durumda.

Parti’deki genel başkan adaylarını delegelerin tehdit edilmesiyle birlikte yeteri kadar destek bulamaması nedeniyle genel başkan adayı olamadılar.

Son kurultay ile birlikte partideki huzursuzluk had safhaya ulaştı.

Ve gelinen noktada artık bu huzursuzluk ve kızgınlık parti içinden iki ismin yeni bir parti kurmasına sebep olacak.

***

İLHAN KESİCİ GÜNİZ SOKAK’TA DEMİREL’İN EVİNDE 

CHP’DEN İSTİFA EDECEK

Bilindiği gibi CHP’den ihraç edildikten sonra yeni bir parti kuran Milletvekili Öztürk Yılmaz’dan sonra şimdi sıra İlhan Kesici’ye geldi.

Kulislerden gelen bilgiye göre CHP İstanbul Milletvekili İlhan kesici, Ağustos ayı içinde (Yani bu ay) Güniz Sokak’ta merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in evinde partisinden istifa edecek ve yeni bir parti kuracak.

***

ÖZTÜRK YILMAZ ZONGULDAK’TA TEŞKİLATLANIYOR

Yeni parti kuran Öztürk Yılmaz’ın fgelen bilgiye göre teşkilatlanma için Zonguldak’tan bir çok isimle görüşme halinde olduğu öğrenildi.

***

CHP’DE İNCE DEPREMİ

CHP’li Muharrem İnce’nin parti kuracağı iddiaları konuşulmaya devam ediyor. 

Gazeteci Can Ataklı tarafından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İnce’nin parti kuracağı ifade edilirken, bu iddia Muharrem ince tarafından ne yalanlandı ne de kabul edildi.

CHP’deki Muharrem İnce’nin parti kuracak haber adeta deprem etkisi oluşturdu.

Dostlarını artırma hedefinde olan CHP; kendi içinde kan kaybetmeye devam ediyor.

***

ŞERAFETTİN TURPÇU’NUN YENİ PARTİSİ BELLİ OLUYOR

Tabi ki Muharrem İnce’nin kuracağı partide Şerafettin Turpçu’nun olması imkansız.

Muharrem İnce’nin ekibinden olan, İnce’nin yol arkadaşı olan Şerafettin Turpçu, Zonguldak’ta da eminim ki CHP teşkilatarı da çok sayıda ismi yeni partiye katacağı konuşuluyor.

***

ESKİ 7 BAKANLIK YAPMIŞ İSİM VE ÇOBAN ATEŞİ 

HAREKETİ

Eski AK Partili ve eski Demokrat Partili Rıfat Serdaroğlu ve beraberinde geçmiş hükümetler döneminde bakanlık yapmış tanınmış 7 isim çoban ateşi hareketi içinde ve 25 Ağustos’tan sonra onlarda yapılaşmaya başlıyor.

***

İYİ PARTİ’DE HİÇTE İYİ DURUMLAR YOK

İYİ Parti’de durumlar kötüleşmeye başlıyor.

İYİ Parti’de İsparta İl Başkanı ve 7 ilçe başkanı ve 500 üye ile birlikte istifa etti. Bununla beraber Hatay’da da 7 tane meclis üyesi istifa etti 

İYİ Parti’de yaşanan bu durumlar tabanda hareketlenmeye yol açmış durumda.

Taban şimdi soruyor

İyi parti'de neler oluyor

Diye

Gelecek Parti ve DEVA Partisi hızla teşkilatlanırken İYİ Parti’deki bu olumsuz gelişmeler tabi ki merakla takip ediliyor.


*

GECİKMİŞ BİR KUTLAMA

Bayramdan önceki son yazımda yapılmaması gereken mi hata yaptım ve okuyucularımın mübarek kurban bayramını kutlamayı unuttum.
Gecikmiş de olsa okuyucularımın, tüm Zonguldak halkını ve İslam aleminin geçmiş Kurban Bayramını kutluyorum.