CHP Merkez İlçe Başkan Osman Zaimoğlu Karaman Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalaycı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Merkez ilçede düzenlenen tanıtım toplantısına Karamanlılar yoğun ilgi gösterdi partililer salona sığmadı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu,"Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak yine tarihi bir günü yaşıyoruz. Koridorlara varıncaya kadar apartmanın merdivenlerine varıncaya kadar muhteşem bir kalabalık. Bu kalabalık bize şunu müjdeliyor. Şu anda bu basın toplantısını yapmamızı gerektiren Karaman belde belediye başkan adaylığı ismi noktasında Mustafa Kalaycı'nın bugünlük aday olduğunu   31 Mart'ta Karaman belde belediye başkanlığını kazandığını gösteriyor. Kendisi Karaman beldesine birçok hizmeti yapmış ve iz bırakmış, imza atmış değerli bir belediye başkanlığı  yapmış insandır. Yine yarım bıraktığı hizmet  görevini ve ateşini Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak önümüzdeki günlerde yine Karaman halkına sunmak için çok büyük bir heyecanla ve şevkle bu işe aday oldu. Biz de kendisini bu noktada tebrik ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak hayırlı olsun diliyoruz" dedl. 

CHP Karaman Belediye Başkan adayı Mustafa kalaycı da, "Geçmiş dönemde yaptığımız işleri hepiniz biliyorsunuz. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
Adaylığımızı Osman Başkanımız sayesinde açıkladık. 31 Mart'ta fazla konuşmayı sevmem ama icraata gelince benim her şeyi becerdiğimi biliyorsunuz. Halkın yoğun ilgisinden dolayı bu sefer aday olduk. Yoksa halk eğer arkamızda olmasaydı ben siyasi hayatıma son verecektim. Ama yoğun talepler doğrultusunda biz bu olayla açıkladık." dedi.

Kaynak: Ercan Demir