23-24 ve 25  Mayıs tarihlerinde 3 gün kutlanacak olan Ramazan Bayramı öncesinde berberler 20- 21 ve 22 Mayıs tarihinde  Zonguldak Valiliği'nin vermiş olduğu karar doğrultusunda sabah 09.00 ile gece 00.00 arasında hizmet verecek.

Zonguldak'ta berber esnafı Yavuz Arslan, hijyen kurallarına tam olarak uyduklarını ve her yarım saatte bir randevu vererek vatandaşı saç tıraşını yaptıklarını söyledi.

Berber Esnafı Yavuz Arslan yaptığı açıklamada, "Berberler odamız tarafından bizlere bilgilendirme mesajı geldi. 20- 21 ve 22 Mayıs günleri sabah 09.00 ile gece 00.00 arasında hizmeti vermeye devam edeceğiz. Her türlü tedbiri aldık vatandaş tıraş olmadan önce dezenfekte ediyoruz. Saç tıraşı sonrasında taraklarımzı ve tıraş malzemelerimizi dezenfekte ediyoruz. Ayrıca her gelen müşterimiz de ismini adını soyadını kaydı olarak Sağlık Müdürlüğü'ne teslim ediyoruz. Kimleri tıraş yaptığımız belli olması için. Sakal tıraşı yapmıyoruz sadece saç traşı ve saç bakımı yapıyoruz. Gereken tedbirleri harfiyen uyuyoruz' ifadesini kullandı.

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi