TFF İkinci Lig Beyaz grupta  mücadele edecek olan Zonguldak  Kömürsporlu futbolcular, 2020-2021 futbol sezonunun ilk müsabakasında  Bursa deplasmanında İnegölspor ile karşılayacak.

Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular müsabaka öncesinde Covid-19 testinden geçti. 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Korona virüs ile mücadelede alınan tedbirler  kapsamında yayınladığı talimatlara göre  takımlar her hafta maçtan  en az 48 saat önce Covid-19 testinden geçmek zorunda.

 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan  Zonguldak Kömürspor, 20 Eylül Pazar günü Bursa deplasmanında İnegölspor’la oynayacağı ilk maçı öncesi testte tabi tutuldu. Kamp çalışmalarının yapıldığı Bolu’dan dün maç için Bursa’ya hareket eden Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, teknik ekip ve personel,  Düzce’de Atatürk Devlet Hastanesi’nde covit  testine  tabi tutuldular. Kafilede bulunan  35 kişiye yapılan testin sonucu bugün belli olacak. Kafilede yer alan ve takımın sağlık işleri ile ilgilenen  yönetim kurulu üyesi Şükrü Öztürk,  Test yapılırken kendilerine yardımcı olan ve kolaylık sağlayan  Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Volkan Temi’ye teşekkür etti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi